Page MenuHomeFeedback Tracker

BL1P
User

Projects

User does not belong to any projects.

User Details

User Since
Jul 21 2013, 10:33 AM (339 w, 5 d)

Recent Activity

May 10 2016

BL1P edited Steps To Reproduce on T92926: Object draw distance and player draw distance with the bubble feature.
May 10 2016, 6:54 PM · DayZ
BL1P edited Steps To Reproduce on T92923: Friend causes my connection to lag when he enters the player bubble..
May 10 2016, 6:54 PM · DayZ
BL1P edited Steps To Reproduce on T90950: Exploding Fuel Station Pumps on JIP.
May 10 2016, 5:50 PM · DayZ
BL1P added a comment to T88882: Server hopping.

I reported what I consider a bug or exploit for the Devs to looks at, if i wanted to debate about the issue I would use the forums.

Edit ... Just cleared a corridor and the room at the end of it nobody there..
I sit watching the entrace to the corridor with only an empty room behind me...
Exploiters spawn in the room behind me and kill me...
I have overwatch covering the outside of the building.
Nobody entered.

TOTAL GAME BREAKING EXPLOIT

May 10 2016, 4:37 PM · DayZ
BL1P edited Steps To Reproduce on T88882: Server hopping.
May 10 2016, 4:37 PM · DayZ
BL1P edited Steps To Reproduce on T88215: Night time removal using settings.
May 10 2016, 4:12 PM · DayZ
BL1P added a comment to T88212: Selecting video settings to reset environment/damage effects.

2013-12-19 12:55

May 10 2016, 4:12 PM · DayZ
BL1P set Category to category:settings on T88212: Selecting video settings to reset environment/damage effects.
May 10 2016, 4:12 PM · DayZ
BL1P added a comment to T87243: VOIP Crashes Game.

If you lower the VOIP slider in the configure options to Zero you can still hear people close to you but you no longer hear the people that are transmitting to everyone.

Hope this helps solve this somehow

May 10 2016, 3:29 PM · DayZ
BL1P added a comment to T87202: Night time can be easily cheated away with gamma/brightness sliders for night vision.

Still present in latest experimental

May 10 2016, 3:22 PM · DayZ
BL1P added a comment to T87202: Night time can be easily cheated away with gamma/brightness sliders for night vision.

Get the anti cheat systems to check driver settings as well.
Never mind monitor is doesn't work anyway.

May 10 2016, 3:22 PM · DayZ
BL1P added a comment to T87202: Night time can be easily cheated away with gamma/brightness sliders for night vision.

Yes yes we know you can do it out of game the point is it should not be encouraged in game.

May 10 2016, 3:21 PM · DayZ
BL1P added a comment to T86775: Game does not utilize both GPU:S on a Dual GPU graphics card.

Hmm strange Does for me.

Did you restart DayZ after making the changes to your catalyst ?

May 10 2016, 2:38 PM · DayZ
BL1P added a comment to T86775: Game does not utilize both GPU:S on a Dual GPU graphics card.

@Fosh33zy wont or doesn't ?

May 10 2016, 2:38 PM · DayZ
BL1P added a comment to T86775: Game does not utilize both GPU:S on a Dual GPU graphics card.

Work around for the AMD crossfire

In your catalyst control center.

goto gaming
then 3d application settings
then ADD a new profile
select your dayz.exe
then in crossfire mode select Use AMD pre-defined profile and select the ArmaA2OA.exe profile and save.
restart dayz and you should now have 2 cards working.

May 10 2016, 2:38 PM · DayZ
BL1P added a comment to T86775: Game does not utilize both GPU:S on a Dual GPU graphics card.

True but I am letting the devs know of the non existence of the 2gpu support via the correct system.
You are commenting to the people reporting

May 10 2016, 2:38 PM · DayZ
BL1P added a comment to T86775: Game does not utilize both GPU:S on a Dual GPU graphics card.

I expect to be able to report the lack of crossfire support on the feedback tracker without someone thinking this is a forum and pointing out its and alpha :)

May 10 2016, 2:38 PM · DayZ
BL1P added a comment to T86775: Game does not utilize both GPU:S on a Dual GPU graphics card.

Same problem with Crossfire.

Currently as the game is.
The non support of Crossfire actually causes spikes when the PC tries to use two cards and the game denies it.
So until they support crossfire using crossfire causes problems and reduces FPS.

Image of GPU spikes caused uploaded

Considering Arma2 works and Arma3 works It cant be too hard for them to pop into the other room at work and say hey gimme the files I need to make crossfire and sli work on dayz please... can it ?

May 10 2016, 2:38 PM · DayZ
BL1P added a comment to T86665: Some players able to use global VOIP.

The same 10 idiots who run around cherno shooting on sight ?

May 10 2016, 2:09 PM · DayZ
BL1P added a comment to T86665: Some players able to use global VOIP.

If you lower the VOIP slider in the configure options to Zero you can still hear people close to you but you no longer hear the people that are transmitting to everyone.

Hope this helps solve this somehow

May 10 2016, 2:09 PM · DayZ
BL1P added a comment to T85141: Server running out of memory - Stack Overflow.

Our comunity has stopped playing arma because of this server bug

May 10 2016, 12:27 PM · Arma 3
BL1P added a comment to T85141: Server running out of memory - Stack Overflow.

Out Of Memory reports :-

https://mega.nz/#!Gx0GTAAI!vsNpidIv2ATxNtNYfWTqhfcXsI9bcs1LOhKyOc2UaBI

May 10 2016, 12:27 PM · Arma 3
BL1P added a comment to T85141: Server running out of memory - Stack Overflow.

Crashed alot over the weekend... just so you know :)
Currently our servers are down until a fix comes along. Saves on disappointment when the persistent mission crashes.

May 10 2016, 12:27 PM · Arma 3
BL1P added a comment to T85141: Server running out of memory - Stack Overflow.

Hello we at our group are still getting the out of Memory error.

Link to the rpt and bidmp of last nights crash in .rar :-
https://mega.nz/#!K1MFhB7B!mAAuZDq5tj7JuBMhl9ucoIZBQKc-rQCer56RZk6VDqE

We are playing modded but not Zombies or anything weird like that.

May 10 2016, 12:27 PM · Arma 3
BL1P added a comment to T80141: Moving mouse left or right teleports player..

Still present in 1.36.0.128579

May 10 2016, 9:44 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T80141: Moving mouse left or right teleports player..

Yay an explanation from Killzone !
Thanks m8 :)

May 10 2016, 9:44 AM · Arma 3
BL1P edited Steps To Reproduce on T80141: Moving mouse left or right teleports player..
May 10 2016, 9:44 AM · Arma 3
BL1P edited Steps To Reproduce on T79824: Cannot set weather to be none foggy or rainy over extended periods of time..
May 10 2016, 9:34 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T79504: Raise/Lower Weapons sounds seem too loud when coming from another player.

Heres a vid of it doing it

https://www.youtube.com/watch?v=1I6mot5vr2M&feature=youtu.be

May 10 2016, 9:24 AM · Arma 3
BL1P edited Steps To Reproduce on T78276: After changing weapon position character keeps moving.
May 10 2016, 8:47 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T78276: After changing weapon position character keeps moving.

Still present in 1.36.0.128579

May 10 2016, 8:47 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T78276: After changing weapon position character keeps moving.

Still present as of 15/11/14

May 10 2016, 8:47 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T78092: Add the possibility of adding eventhandlers to ammunitions defined in cfgAmmo.

Signed for SOS :)

May 10 2016, 8:43 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T77325: AutoSpot=0 in difficulty settings has no effect in MP.

You need to be in a group I would imagine so you have someone to report it too.

I will attempt to repo this. With some of our community members, to make sure im not just spouting bs at you. :)

May 10 2016, 8:24 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T77325: AutoSpot=0 in difficulty settings has no effect in MP.

It may well report that Autospot is set at 0 but the problem is that Player characters in MP games call out enemy spotted etc when they should not.

May 10 2016, 8:24 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T77325: AutoSpot=0 in difficulty settings has no effect in MP.

It will soon be 15 years since this was first reported for OFP do you ever plan to actually fix this ?

Or are you going to bull shit us for another 15 years ?

May 10 2016, 8:24 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T77325: AutoSpot=0 in difficulty settings has no effect in MP.

Bump... Needs fixing

May 10 2016, 8:24 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T77135: Elite Mode Inconsistencys.

Another thing which most people who use elite mode do is try to disable the player AI radio message and radio subtitles.

Disabling the Radio messages the players send also disables the AI radio messages so that in coop all Enemy AI no longer talk.
There is no current way to disable only the Player radio chat sounds like "enemy spotted" without using a mod.

There is also no way to currently disable radio subtitles without using a mod.

Both of these should be a configurable setting in possibly the description.ext.

May 10 2016, 8:19 AM · Arma 3
BL1P edited Steps To Reproduce on T77135: Elite Mode Inconsistencys.
May 10 2016, 8:19 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T76889: HadleHeal EH Doesnt work in multiplayer.

Hello killZone Kid.

First thank you.

I am unsure what you mean exactly or how it differs from what we do, so I will explain how we call the EH.

In the initPlayerLocal.sqf we do :-
call compileFinal preprocessFileLineNumbers "core\FAR_revive\FAR_revive_init.sqf";

In the FAR_revive_init.sqf we do :-
call compile preprocessFile "core\FAR_revive\FAR_revive_funcs.sqf";
player removeAllEventHandlers "HandleHeal";
player addEventHandler ["HandleHeal", dr_handle_healing];

In the FAR_revive_funcs.sqf, we have the function dr_handle_healing ={}; as posted in the first additional information post.

I don't see how what we do differs from running a foreach allunits.

But we will try your example :)
I just thought I should explain our process first.

May 10 2016, 8:12 AM · Arma 3
BL1P edited Steps To Reproduce on T76889: HadleHeal EH Doesnt work in multiplayer.
May 10 2016, 8:12 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T76687: Non-local vehicles glitching and flying all over the place [Repro + Video].

Does this only effect altis life missions then ?

May 10 2016, 8:06 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T76687: Non-local vehicles glitching and flying all over the place [Repro + Video].

Haven't seen this happen on our coop missions at all.
Not saying your wrong just saying Never seen this happen.
But I never play Altis Life so that's why I was asking.

May 10 2016, 8:06 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T76687: Non-local vehicles glitching and flying all over the place [Repro + Video].

We are still getting Exploding vehicles if one person makes creates it and another gets in it when joining the server.

May 10 2016, 8:06 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T76687: Non-local vehicles glitching and flying all over the place [Repro + Video].

This started as soon we updated to the latest stable update.

On our dedi the following can and does happen in our stock edited mission.

Editor placed vehicles will be sunken into the ground for 1 client but not another.(choppers)
Editor placed land based vehicles will float in the air after use.

Script created infantry that are placed into building positions will be outside the building until shot at which point they will teleport back to the position they should be at.

If a player has been using a vehicle and then disconnects the vehicle he last used explodes.
(quite rare only seen happen on air vehicles)

None of the above was happening the day of the update before the update.
we where playing on our server at the time of the update.
After we updated and rejoined our server the bugs started.

Some but not all vehicles run a server side script that will respawn them when destroyed or when left unattended.

We also use a system that spawns vehicles on the server at the request of a client
The vehicles that he spawns will sometimes explode if he disconnects back to the lobby.
And upon creation other clients will see the vehicle placed and then see it turn to face the requested direction whereas the client who orders the vehicle see it spawn facing that direction already.

Another thing to note is that each client can see something different.
One client will see a chopper buried upto its rotor blades another will see it as normal a third will see it half buried.
We have even had an instance where a client took a chopper and flew 10km away
but for other clients the chopper was at base with its engine on.
One of our guys got into the chopper and was teleported from base into the chopper 10km away.

I hope some of this info helps get this anoying bug fixed.

May 10 2016, 8:06 AM · Arma 3
BL1P edited Steps To Reproduce on T74861: Cannot create non-ai vehicle I_Heli_light_03_F,.
May 10 2016, 7:21 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T74861: Cannot create non-ai vehicle I_Heli_light_03_F,.

User Error -- User is an idiot :)

forgot to update server game and only updated to new server exe

May 10 2016, 7:21 AM · Arma 3
BL1P edited Steps To Reproduce on T74805: Lock Backpack.
May 10 2016, 7:20 AM · Arma 3
BL1P edited Steps To Reproduce on T74523: Request for a MP BIS_revive_module.
May 10 2016, 7:14 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T74347: Respawn Menu : last respawn location choosen even if position has been removed.

Small point of note Larrow.
Even when using that event handler the error still happens but only at about 0.05% of the time rather than 100% of the time as it is with BIS

Just pointing that it still happens but very rarely

May 10 2016, 7:10 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T74347: Respawn Menu : last respawn location choosen even if position has been removed.

Up voted as a very bad bug for progressive zone capture missions using advancing frontline respawns

May 10 2016, 7:10 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T74043: Sector Module is NOT jip compatible.

Yes seems to be working now as expected

May 10 2016, 6:57 AM · Arma 3
BL1P edited Steps To Reproduce on T74043: Sector Module is NOT jip compatible.
May 10 2016, 6:57 AM · Arma 3
BL1P edited Steps To Reproduce on T74013: Ticket Counter Icon only shows 2 digits.
May 10 2016, 6:56 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T73766: Allow Mission editors to set the server side value for Gamma and Brightness..

Bump!

May 10 2016, 6:51 AM · Arma 3
BL1P edited Steps To Reproduce on T73766: Allow Mission editors to set the server side value for Gamma and Brightness..
May 10 2016, 6:51 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T73604: Medic healing anim moves player medic from position that healing was started.

Such a pain this bug Please fix Mr BIS.

May 10 2016, 6:46 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T73604: Medic healing anim moves player medic from position that healing was started.

Here is a video on a dedicated server just doing tests for the video

https://www.youtube.com/watch?v=F6xMRg-DIa4&feature=youtu.be

May 10 2016, 6:46 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T73604: Medic healing anim moves player medic from position that healing was started.

Seen this alot.
The medic goes into the animation and gets moved into a position on the injured player.

May 10 2016, 6:46 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T73602: Respawn Module Linked With Vehicle Has No Name On Respawn Menu.

Noticed the same thing

May 10 2016, 6:46 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T73590: Cannot Test Headless Client.

Yer true why would anyone want to make Missions that utilise the Headless Client when you can have Zombies and Defibrillators !

I was so ready aswell I had downloaded the tutorials to learn how to script in the HC I had found some nice scripted AI packages.

Then I found the AI silenced weapons bug ... http://feedback.arma3.com/view.php?id=15044.

Then I found out you cant use Headless Client in Arma3 without paying twice.

If I didn't love this game so much and I had a life I would have moved on by now.
Alas I do and I don't so I haven't :)

May 10 2016, 6:45 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T73590: Cannot Test Headless Client.

@Xeno
Well now that's just crazy.

May 10 2016, 6:45 AM · Arma 3
BL1P edited Steps To Reproduce on T73590: Cannot Test Headless Client.
May 10 2016, 6:45 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T73531: Make map texture on/off a configurable option.

+1 for me

May 10 2016, 6:44 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T73403: AI Gun shots inaudible after reload..

I Will be waiting patiently to test this in stable.
Sounds good that its been addressed in the dev build though.

May 10 2016, 6:41 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T73403: AI Gun shots inaudible after reload..

Error still present in 1.04.111668 or Is it 111888 or 111666

New bug.... fix the fonts so 6 and 8 look different on small interface with 1920x1080 :)

May 10 2016, 6:41 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T73403: AI Gun shots inaudible after reload..

I notice this got assigned Please let me know if you need any more info or a repo mission.

May 10 2016, 6:41 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T73403: AI Gun shots inaudible after reload..

Repo added.

It is just a player on stratis and 4 groups of enemy AI (editor placed).

just let them shoot you and watch them use the bug ammo after they reload.

remember that the MG gunners take ages before they reload

May 10 2016, 6:41 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T73403: AI Gun shots inaudible after reload..

O yer turn down your sound before ya test that repo

4x8 infantry all shooting next to you at once is quite loud :)

And as a note the editor and script placed ai both have this bug.

May 10 2016, 6:41 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T73403: AI Gun shots inaudible after reload..

Also noticed that if you kill an AI using the none existent bullets.
Then take the gun, his gun has zero bullets even if he has just reloaded.
An AI NOT shooting the none existent "silent" bullets when killed will have a number of bullets in the gun.

May 10 2016, 6:41 AM · Arma 3
BL1P edited Steps To Reproduce on T73403: AI Gun shots inaudible after reload..
May 10 2016, 6:41 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T72426: Make a scripting command to disable Radio Subtitles.

Voted up as I would like this as a server settings also

May 10 2016, 6:12 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T72264: [close] ERROR: Switch uniform! Uniform is not supported by soldier.

running some test
might be a false post sorry.

Update.
I was getting the errors when TacBF MOD was turned on, on the server. but I wasnt playing a TacBF mission.

May 10 2016, 6:08 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T71798: Chain link fences on Altis turn black when shot at certain places.

this above is Correct.
As stated in the video.
shoot the bottom of the fence on the rubble or corrugated metal.
and the alpha becomes solid/ none transparent.

May 10 2016, 5:55 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T71798: Chain link fences on Altis turn black when shot at certain places.

Here is a video of it happening.
http://www.youtube.com/watch?v=Ed2mlSn47ZA

May 10 2016, 5:55 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T70150: [Feature request] Filter for game settings in the MP server browser.

Posted something about this on the forums
and up voted this

http://forums.bistudio.com/showthread.php?161926-Difficulty-settings-and-their-ambiguity

May 10 2016, 5:02 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T69960: Can't connect to LAN dedicated server without internet connection..

Needs fixing this is bad

May 10 2016, 4:55 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T68216: Some of magazines weren't stored in soldier Vest or Uniform? - Soldier are having too much equipment.

We get this thousands of times in our mission Because we use a dynamic AI creation script. Even though we add a backpack to all AI units that do not have one.
I guess the error is called before the backpack is added.

May 10 2016, 3:46 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T67562: RPT gets spammed by (5965 [magazine]): Network sync error - NMTFireWeapon.

We get these in our mission on our DS aswell

Coop mission

May 10 2016, 3:25 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T65499: RPT spam SubSkeleton index was not initialized properly.

Your right tanky my report is from a BECTI where a building was destroyed but...
Its ruins where placed but the outside of the building was still present...
Basically we had ruins and building occupying the same space which I think you are right that thats what caused the error.

May 10 2016, 2:01 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T65499: RPT spam SubSkeleton index was not initialized properly.

50991890 lines of "SubSkeleton index was not initialized properly"

Started here

2013/11/24, 16:45:30 Ref to nonnetwork object 5ff2f900# 1912970: house_big_01_v1_ruins_f.p3d
2013/11/24, 16:46:26 Ref to nonnetwork object 5ff2f900# 1912970: house_big_01_v1_ruins_f.p3d
2013/11/24, 16:47:33 LODShape::AddLoadHandler: Handler not present in shape [a3\weapons_f\empty.p3d]
2013/11/24, 16:47:33 LODShape::AddLoadHandler: Handler not present in shape [a3\weapons_f\empty.p3d]
2013/11/24, 16:47:49 LODShape::AddLoadHandler: Handler not present in shape [a3\weapons_f\empty.p3d]
2013/11/24, 16:48:06 Client: Object 3:61 (type Type_84) not found.
2013/11/24, 16:48:06 Client: Object 3:61 (type Type_85) not found.
2013/11/24, 16:48:12 LODShape::AddLoadHandler: Handler not present in shape [a3\weapons_f\acc\reticle_sniper_f.p3d]
2013/11/24, 16:48:27 LODShape::AddLoadHandler: Handler not present in shape [a3\weapons_f_beta\acc\reticle_mrco_f.p3d]
2013/11/24, 16:48:41 LODShape::AddLoadHandler: Handler not present in shape [a3\weapons_f_beta\acc\reticle_mrco_f.p3d]
2013/11/24, 16:48:47 LODShape::AddLoadHandler: Handler not present in shape [a3\weapons_f_beta\acc\reticle_mrco_f.p3d]
2013/11/24, 16:50:08 LODShape::AddLoadHandler: Handler not present in shape [a3\weapons_f\empty.p3d]
2013/11/24, 16:50:12 LODShape::AddLoadHandler: Handler not present in shape [a3\weapons_f\empty.p3d]
2013/11/24, 16:50:19 LODShape::AddLoadHandler: Handler not present in shape [a3\weapons_f\empty.p3d]
2013/11/24, 16:50:31 LODShape::AddLoadHandler: Handler not present in shape [a3\weapons_f\empty.p3d]
2013/11/24, 16:50:54 LODShape::AddLoadHandler: Handler not present in shape [a3\weapons_f\empty.p3d]
2013/11/24, 16:51:06 LODShape::AddLoadHandler: Handler not present in shape [a3\weapons_f\empty.p3d]
2013/11/24, 16:51:09 Client: Object 3:60 (type Type_85) not found.
2013/11/24, 16:51:20 LODShape::AddLoadHandler: Handler not present in shape [a3\weapons_f\empty.p3d]
2013/11/24, 16:52:31 Ref to nonnetwork object 5ff2f900# 1912970: house_big_01_v1_ruins_f.p3d
2013/11/24, 16:52:59 LODShape::AddLoadHandler: Handler not present in shape [a3\weapons_f\empty.p3d]
2013/11/24, 16:54:20 LODShape::AddLoadHandler: Handler not present in shape [a3\weapons_f\empty.p3d]
2013/11/24, 16:55:01 LODShape::AddLoadHandler: Handler not present in shape [a3\weapons_f_beta\acc\reticle_mrco_f.p3d]
2013/11/24, 16:55:06 Server: Object 4:64 not found (message 110)
2013/11/24, 16:55:06 Server: Object 13:48 not found (message 110)
2013/11/24, 16:55:32 Error: SubSkeleton index was not initialized properly
2013/11/24, 16:55:32 Error: SubSkeleton index was not initialized properly
2013/11/24, 16:55:32 Error: SubSkeleton index was not initialized properly

May 10 2016, 2:01 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T65099: playSound3D is not fully implemented.

Yes

May 10 2016, 1:48 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T65099: playSound3D is not fully implemented.

The sounds in Playsound3d seem to be played only at the direction they are first played on.
IE if a sound is played while its on your left ear but you turn so its now on your right ear as its playing. The sound remains on your left. until its over or repeated.
This happens for grenades, reload and otehr ingame sounds aswell.
But with reload and grenade the sound is too close to the player who hears it rather than the one who initiates the sound.

May 10 2016, 1:48 AM · Arma 3
BL1P added a comment to T63879: setUnconscious may be buggy.

BUMP

May 10 2016, 1:03 AM · Arma 3