Page MenuHomeFeedback Tracker

sadovsf
User

Projects

User does not belong to any projects.

User Details

User Since
Aug 20 2013, 1:32 PM (379 w, 1 d)

Recent Activity

May 10 2016

sadovsf added a comment to T86281: set3DENAttributes and init does not work.

Hello and thank you for your feedback. I will fix it ASAP ;-)

May 10 2016, 1:02 PM · Arma 3
sadovsf added a comment to T86281: set3DENAttributes and init does not work.

Problem will be fixed in revision 134599 so pretty much today or tomorow DEV. It was also added to merge queue for stable ;)

May 10 2016, 1:02 PM · Arma 3
sadovsf added a comment to T84257: Pasting/Copying a unit Causes Crash.

Duplicate

May 10 2016, 12:01 PM · Arma 3
sadovsf added a comment to T84229: Importing mission crashes the game.

So problem was in slightly corrupted SQM. There were missing type name for one module attribute and wrong (maybe old) object id of building in some waypoint. I made sure next time such situation will happen it will no more cause any crash ;)

Fix is on it's way to you and should be in your game in next DEV update :)

May 10 2016, 12:00 PM · Arma 3
sadovsf added a comment to T84229: Importing mission crashes the game.

Hello and thank you for letting us know. I will check it out ASAP ;)

May 10 2016, 12:00 PM · Arma 3
sadovsf added a comment to T84220: Markers don't keep their set direction.

This issue was found and fix on friday. Please check it out again and let me know if it is still happening ;)

Thank you for your help and have a nice day :)

May 10 2016, 12:00 PM · Arma 3
sadovsf added a comment to T84209: Copied markers do not save.

So i found and fixed it ;) issue was in storing wrong (zeroed) position of copied marker to SQM. You should be able to check it out in next DEV update :)

May 10 2016, 12:00 PM · Arma 3
sadovsf added a comment to T84209: Copied markers do not save.

Hello and thank you for finding this issue :) i'am fixin it right now ;)

May 10 2016, 12:00 PM · Arma 3
sadovsf added a comment to T84194: Copy and pasting waypoint crashes client.

So i found an issue and fix is on it's way to you ;) you should be able to recheck it in next DEV update.
Have a nice day :)

May 10 2016, 11:59 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T84194: Copy and pasting waypoint crashes client.

Thank you for your help with adressing this. I will take a look ASAP ;)

May 10 2016, 11:59 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T84187: "Play as Multiplayer" is not handling additional data files.

Hello :)
I checked it out and fixed it ;) you should be able to check it out in tomorow DEV update. Have a nice day :)

May 10 2016, 11:59 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T84180: "RECTANGLE" markers do not keep rotation.

So problem solved! :)
Problem was that marker had correct rotation set but in wrong units (radians instead of degrees). Issue is now fixed and on it's was to you ;)

May 10 2016, 11:59 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T84180: "RECTANGLE" markers do not keep rotation.

Hello :)
Thank you for heling us out with adressing this. I will take a look on it and let you know ASAP ;)

May 10 2016, 11:59 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T84163: Editing waypoint position from the attributes dialog does not move the waypoint.

So i found an issue and it is fixed now ;) you can check it out in tuesday DEV update :)
Have a nice day...

May 10 2016, 11:59 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T84163: Editing waypoint position from the attributes dialog does not move the waypoint.

Hello! :)
Thank you for your report. I'am going to take a look on it right now ;)

May 10 2016, 11:59 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T84153: Eden Editor crash while doing a import of existing 2d map.

I'am glad to hear that! :) so i will close this issue and wish you many hours of fun mission making ;)

May 10 2016, 11:58 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T84153: Eden Editor crash while doing a import of existing 2d map.

Hello there :)
to resolve such type of the issue i will need to have ideally SQM that is causing crash or at least minidump. Can you please upload it?

May 10 2016, 11:58 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T84149: Feature Request: Auto save feature.

This is already planned feature ;) Don't wory we dont want lose your work. Currently there is simple auto save (or backup save if you wish) when you run preview.

May 10 2016, 11:58 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T84147: Syncing a trigger to an object inside the trigger's area does not work on Map view.

So i managed to find a solution and it is on it's way to you ;) you can expect it in tomorow DEV update. Have a nice day! :)

May 10 2016, 11:58 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T84147: Syncing a trigger to an object inside the trigger's area does not work on Map view.

Hello there! :)
Thank you for your feedback. This is actually a good point. I will take a look on it and probably give icons higher priority so they can be selected through these areas :)

May 10 2016, 11:58 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T84144: Eden Editor missing objects..

This is duplicate of linked bug.

May 10 2016, 11:58 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T84140: CTRL+S save shortcut doesn't work properly if mapview toggled.

Hello! :)
This looks like map is stealing S key event. I will take a look ;)

May 10 2016, 11:58 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T84140: CTRL+S save shortcut doesn't work properly if mapview toggled.

So i found a solution and it is on it's was to you ;) should be available in tomorow DEV update.

Have a nice day! :)

May 10 2016, 11:58 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T84118: Marker brush settable for icon markers but not for area markers.

Hello,
thank you for helping to find this :) it is now fixed and you will be able to check it out in tomorow DEV update ;)

May 10 2016, 11:57 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T84117: Placed AI will always Rotate at Start of ingame test.

There are already some ideas / plans for this ;)

May 10 2016, 11:57 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T84117: Placed AI will always Rotate at Start of ingame test.

Hello!
Thank you for your help with adressing this issue. I will take a look on it and let you know how it goes ;)

May 10 2016, 11:57 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T84117: Placed AI will always Rotate at Start of ingame test.

So issue was in missing correct formation direction setting when mission started. Problem was fixed ind you will be able to check it out in tomorow DEV build ;)

May 10 2016, 11:57 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T84111: Empty Objects Available in Zeus Not Available in the 2D/3D Editor.

That is different thing. Zeus have intentionally available more things than editor. Eden have even less than old editor and that is about to change ;-)

May 10 2016, 11:57 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T84111: Empty Objects Available in Zeus Not Available in the 2D/3D Editor.

Hello! They will get there. There are some changes in configs going on in the background and because Eden is slightly ahead of those some items are missing ;-)

May 10 2016, 11:57 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T84109: Cant make vehicle respawn.

You are welcome ;-)
Let us know in case of some other problem :)

May 10 2016, 11:57 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T84109: Cant make vehicle respawn.

Hello, I was just trying to use vehicle respawn and it works for me.

  1. Place empty vehicle (-s)
  2. Place vehicle respawn module
  3. Right click on either module or vehicle and select Sync connection type (under connection menu entry)
  4. Click on other item.

You should see sync line between them and when vehicle will be destroyed in game it should get respawned on it's original position.

May 10 2016, 11:57 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T84103: All units show as "private" after previewing in SP..

Hello again! :)
So i found an issue and it is fixed by now ;) you should be able to check it out in tomorow DEV update (revision 132571). Have fun and thank you for your help :)

May 10 2016, 11:57 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T84103: All units show as "private" after previewing in SP..

I'am on it! :)

May 10 2016, 11:57 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T84094: Open mission tooltip detection hitboxes are 3 times higher than they should.

So i found an issue. It was due to implementation structure in engine overriding correctly set tooltip by one calculated for normal ListBox. It is fixed ind you will be able to check it out in tomorow DEV update ;)

May 10 2016, 11:57 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T84094: Open mission tooltip detection hitboxes are 3 times higher than they should.

Hello!
Thank you for helping us out :) I'am investigating this right now ;)

May 10 2016, 11:57 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T84090: Street Lights Off While Editing.

So it turned out there was missing part of landscape reset after mission preview. It should be fixed in tomorow DEV update. Could you please then check it out and let us know? :)

May 10 2016, 11:57 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T84090: Street Lights Off While Editing.

Hello,
well that is a nice bug (ghosty lamps) :D i will take a look an it and fix it ASAP ;)

May 10 2016, 11:57 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T84077: Importing a mission including Game Logic with Waypoints crashes the game.

Thank you,
i will check it out ASAP

May 10 2016, 11:56 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T84077: Importing a mission including Game Logic with Waypoints crashes the game.

So issue was that old SQM was slightly corrupted (trigger was sync to object that was not recreated from SQM - probably ignored logic waypoints). So i added some safety features for such cases and i'am now able to open your mission without any visible issues. With tomorow DEV update you can test it out on your own ;)

Thank you for your help with adressing this isue :)

May 10 2016, 11:56 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T84077: Importing a mission including Game Logic with Waypoints crashes the game.

Hello :) could you please attach problematic mission (just SQM should be enough)?

May 10 2016, 11:56 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T76770: Zeus remote control artillery computer not working as intended (Artillery computer option still shows up).

So problem was fixed and will be delivered to you as soon as possible ;)

rev. 123779

May 10 2016, 8:09 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T76543: Handledamage never stops reporting.

Problem should be fixed in r. 123883

Helicopter under water was constantly taking damage from water although it was already dead.

May 10 2016, 8:03 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T76483: Rain doesnt fade away smoothly.

I know i just fixed part where rain value was skipping and it sits still on my pc in changes... Be patient

May 10 2016, 8:01 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T76483: Rain doesnt fade away smoothly.

This has been fixed and rain sound still skippes. When i look on data for sound they are smooth but sound isnt so it is in sound ;-)

May 10 2016, 8:01 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T76483: Rain doesnt fade away smoothly.

"seems the weather is now depends on server" - Yes weather is now synchronized from server to clients.

"forceweatherchange will ignore overcast duration" - Yes because force weather change is forcing weather to change now.
Documentation of command:

    Forces saved wanted settings for weather to be actual

About sound. I'am trying to find problem now, so please be patient ;-)

May 10 2016, 8:01 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T76483: Rain doesnt fade away smoothly.

Ok, so from my point of view problem is in sound so i will change department ;-)

May 10 2016, 8:01 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T76477: JIP breaks nextWeatherChange values resulting in unsynced weather..

nextWeatherChange slightly depends on external library (SimulWeather) so it is little bit different on different PCs and if you look on it Time is also little bit different

TimeDif: ~+0.6
nextWeatherChangeDif: ~+60

So difference is the same as difference in time so in fact it is same. It have same absolute time. Overcast is also little bit different because we are interpolating and in fact chasing server state. If i will simply set server state to client it will result in Lags

May 10 2016, 8:01 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T76477: JIP breaks nextWeatherChange values resulting in unsynced weather..

Divergences are made by way of synchronization. We cannot set weather values immediately because this would cause lag (as in case of forceweatherchange). This lag is there because of external library SimulWeather (we need to force him to recalculate some quite complex stuff and it takes him a long time). So instead of it we are going in way of slowly changing weather according to current state on server. In fact state of weather on server is setted as target state on client so client will over time end on more or less same values therefore same weather ;-)

May 10 2016, 8:01 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T76355: UI control bugs.

Ok now i see :-)

Problem fixed in revision 116379

Enjoy ;-)

May 10 2016, 7:58 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T76355: UI control bugs.

I'am unable to reproduce the problem in version 116.365

Can you please provide me more info or retest it if it is still broken.

May 10 2016, 7:58 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T76262: Random crashing with error message "ARMA 3 has stopped working".

We always trying to give our players as much support as possible ;-)

Maybe there could be problem with low memory (RAM) so lowering settings could help. But definetly if you will have some crashes let me know ;-)

May 10 2016, 7:56 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T76262: Random crashing with error message "ARMA 3 has stopped working".

I'am very sorry but i must say that these minidumps contained no clue about what is going on again...

May 10 2016, 7:56 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T76262: Random crashing with error message "ARMA 3 has stopped working".

So i'am now checking your issue but don't see anything strange in your crashdumps. Can you please provide me more of them?

May 10 2016, 7:56 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T75995: Zeus - When rotating units, they're aligned perpendicular to the surface underneath them.

This is only data problem, Moricky will take a look ;-)

May 10 2016, 7:49 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T75961: Zeus - Does not remove groups when deleting all the units in it.

Bug is fixed right now i unfortunatelly cannot say in which revision it will be available because of another some blocking issue. But till next week it should be available. So please be patient and i will send fix ASAP...

May 10 2016, 7:49 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T75943: When a jet is rotated and then raised up, it flies in it's original orientation.

Bug is fixed now. I'am not able tell right now in which revision will this fix be added. But till end of this week it should be in dev (but no promisses) ;-) I will try to send it ASAP

May 10 2016, 7:48 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T75943: When a jet is rotated and then raised up, it flies in it's original orientation.

I'am on it ;-)

May 10 2016, 7:48 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T75783: Request Feature - Jets do not have any forward velocity after changing the Z axis.

Exactly, i'am on it and today it will be fixed. So expect update ASAP ;-)

May 10 2016, 7:44 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T75783: Request Feature - Jets do not have any forward velocity after changing the Z axis.

So problem solved and update will be uploaded this week or at the begining of next ;-)

May 10 2016, 7:44 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T75688: Weaponholder access issues inside any building..

Fixed in r. 115709

Update should arrive ASAP. Also fixes problems with weapons on table etc.

So enjoy ;-)

May 10 2016, 7:42 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T75688: Weaponholder access issues inside any building..

Working on it right now ;-)

May 10 2016, 7:42 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T73142: Steering Controls and 1:1 ratio at High Speeds..

This issue is now work in progress. Will be as soon as possible in dev branch. Stay tuned ;-)

May 10 2016, 6:30 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T70968: createVehicleCrew for MK6 mortar spawns second crewman on top of the first.

Fixed in r.109331

May 10 2016, 5:30 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T70944: createVehicleCrew creates crew members on CIV side.

Try to read man... Fixed in Version: 0.76.109.065

What do you want more? Yes it's fixed.

May 10 2016, 5:30 AM · Arma 3
sadovsf added a comment to T70944: createVehicleCrew creates crew members on CIV side.

Ok, then i'am sorry for that. But really, there isn't much to say. It is already done and you will have this fix as soon as possible ;-)

May 10 2016, 5:30 AM · Arma 3