Page MenuHomeFeedback Tracker

sxp2high
User

Projects

User does not belong to any projects.

User Details

User Since
Mar 8 2013, 9:29 AM (382 w, 1 d)

Recent Activity

May 10 2016

sxp2high added a comment to T77826: Insignia Bug.

Squad logos are also affected.

May 10 2016, 8:36 AM · Arma 3
sxp2high added a comment to T77782: GUI Editor is broken.

Thanks for the fix BlenderRus. It's working for now...

May 10 2016, 8:34 AM · Arma 3
sxp2high added a comment to T77325: AutoSpot=0 in difficulty settings has no effect in MP.

Is "reviewed" good or bad? Any news on this? :(

May 10 2016, 8:24 AM · Arma 3
sxp2high edited Steps To Reproduce on T77325: AutoSpot=0 in difficulty settings has no effect in MP.
May 10 2016, 8:24 AM · Arma 3
sxp2high added a comment to T77181: Respawn template MenuPosition does not respect respawnOnStart = 0.

Yes, this is still an issue... Player is not respawned on start but moved to respawn_side marker.

May 10 2016, 8:21 AM · Arma 3
sxp2high added a comment to T77181: Respawn template MenuPosition does not respect respawnOnStart = 0.

The ticket title doesn't describe the problem. (Too general)

Added repro mission.

This makes no sense at all. Of course mission makers want their units to start the mission where they placed them in the editor... not at a RANDOM location.

Like it is right now, teams don't even start at the same location sometimes.

Same applies to JIP, they are starting at a RANDOM location.

This is unacceptable and breaks a lot of missions. (Must add setpos workaround just to start where it is intended)

May 10 2016, 8:21 AM · Arma 3
sxp2high added a comment to T76718: Respawn template MenuPosition in 1.16 update broke my mission.

We definitely need the respawnOnStart parameter. The respawn dialog is pretty much unusable like this.

http://feedback.arma3.com/view.php?id=14585#c68716

May 10 2016, 8:07 AM · Arma 3
sxp2high added a comment to T75941: class "groundWeaponHolder" creates shadows that are visable through walls..

Same here, PLEASE we need a fix for this ASAP!

Hardware:
ASRock Z77 Extreme4-M
Intel Core i5-3570K, 4300 MHz
8 GB DDR3 1600 G.Skill RipjawsX
SAPPHIRE DUAL-X R9 270X 2GB GDDR5 OC WITH BOOST

GPU Drivers: 14.6 beta, but it also happed with older versions.

May 10 2016, 7:48 AM · Arma 3
sxp2high added a comment to T75941: class "groundWeaponHolder" creates shadows that are visable through walls..

Added my cfg and profile files.

Video settings make no difference though.

May 10 2016, 7:48 AM · Arma 3
sxp2high added a comment to T74008: No "play" button.

It works by clicking the small triangle left of the campaign title, THEN double click on the first episode. Weird UI design and behavior. This could be done a lot more intuitive.

The missing Play button simply breaks the CONSISTENCY of the UI. No wonder people get confused.

May 10 2016, 6:56 AM · Arma 3
sxp2high added a comment to T74008: No "play" button.

I got no "Play" button either. Just a greyed out "Host" button. Double click doesn't work for me. I cannot start the campaign. EPIC FAIL

May 10 2016, 6:56 AM · Arma 3
sxp2high added a comment to T73556: Comparing animationState on AI is broken.

case-sensitive, you nailed it. Now I feel stupid. I used "in" so many times and never ran into this.

It's working now. Ticket can be closed... Sorry :-/

May 10 2016, 6:45 AM · Arma 3
sxp2high edited Steps To Reproduce on T73556: Comparing animationState on AI is broken.
May 10 2016, 6:44 AM · Arma 3
sxp2high added a comment to T72944: respawnOnStart = 1.

No way to disable respawn at mission start anymore?

Now ALL missions that use MenuInventory or MenuPosition are broken (All players die at mission start). Great.

May 10 2016, 6:25 AM · Arma 3
sxp2high edited Steps To Reproduce on T71993: switchCamera not working when weapon lowered or inside a vehicle.
May 10 2016, 6:01 AM · Arma 3
sxp2high added a comment to T71993: switchCamera not working when weapon lowered or inside a vehicle.

Duplicate of #11577, please close.

Sorry about that :-/

May 10 2016, 6:01 AM · Arma 3
sxp2high added a comment to T70960: Uniforms have "Scrubbed" Flags?.

It's not just an eye-sore, this flag makes retextures pretty much impossible.

May 10 2016, 5:30 AM · Arma 3
sxp2high added a comment to T69936: switchCamera doesnt work while sprinting or with the weapon lowered.

The command also doesn't work when you're inside a vehicle.

May 10 2016, 4:53 AM · Arma 3
sxp2high edited Steps To Reproduce on T69103: Crates not working properly on dedicated server (Cannot take Uniform, Vest, Backpack).
May 10 2016, 4:23 AM · Arma 3
sxp2high edited Steps To Reproduce on T69058: Requesting "objectViewDistance" and "terrainGrid" commands.
May 10 2016, 4:18 AM · Arma 3
sxp2high edited Steps To Reproduce on T63795: Global marker updates are not syncronized for Join In Progress clients.
May 10 2016, 12:59 AM · Arma 3
sxp2high added a comment to T62675: startLoadingScreen doesn't display text.

BUT startLoadingScreen is working (It disables simulation and prioritizes scripts) as intended. For a fancy loading screen/text, use the description.ext entries.

I.e.

dev = "Goz3rr";
author = "Goz3rr";
onLoadName = "My awesome mission";
onLoadMission = "Do stuff!";
loadScreen = "loadingpic.paa";

May 10 2016, 12:10 AM · Arma 3

May 9 2016

sxp2high added a comment to T62404: setPlayerRespawnTime is not working.

Okay... I was right. This does indeed work:

  • spawn {

sleep 1;
setPlayerRespawnTime 5;
};

Command is not broken, just changed it's behavior since ArmA 2...

Ticket can be closed/removed.

May 9 2016, 11:59 PM · Arma 3
sxp2high added a comment to T62404: setPlayerRespawnTime is not working.

Hmm I will try again. Thanks for letting me know. I'm using a lobby parameter to simply set respawn time. Maybe just some delay into the mission needed (i.e. sleep 1)?

In ArmA 2 it always worked.

May 9 2016, 11:59 PM · Arma 3
sxp2high added a comment to T62404: setPlayerRespawnTime is not working.

Only tested on (local) hosted environment.

May 9 2016, 11:59 PM · Arma 3
sxp2high edited Steps To Reproduce on T62404: setPlayerRespawnTime is not working.
May 9 2016, 11:59 PM · Arma 3
sxp2high added a comment to T61411: The ingame world is not preloaded in the editor at any point, resulting in painfully long loading times when using "Preview".

Painful indeed. Voted.

May 9 2016, 11:05 PM · Arma 3
sxp2high edited Steps To Reproduce on T61078: backpackItems does also return magazines.
May 9 2016, 10:41 PM · Arma 3
sxp2high added a comment to T59845: Cannot equip clothes/vests/backpacks from a crate.

STILL not working with 1.06.

May 9 2016, 7:16 PM · Arma 3
sxp2high added a comment to T59845: Cannot equip clothes/vests/backpacks from a crate.

Still not working with 1.4.111.668. Tested on dedicated all by myself, wasn't able to take uniform or vest from crate.

At least those items are now stacked, BUT ONLY FOR JIP.

May 9 2016, 7:16 PM · Arma 3
sxp2high added a comment to T59845: Cannot equip clothes/vests/backpacks from a crate.

Sure, here is the exact code I used during that test I mentioned. It was a dedicated server. 2 Clients were present at mission start, one JIP. None of those were able to take out the vests. Uniform was working sporadically. The rest (backpacks and headgear) were working just fine.

Maybe also worth mentioning that the crate was over it's intended capacity.

Executed from the crate's init line, the crate was B_supplyCrate_F:
nul = [this, "gear"] execVM "crate.sqf";

_crate = _this select 0;
_type = _this select 1;

if (!isServer) exitWith {};

clearWeaponCargoGlobal _crate;
clearMagazineCargoGlobal _crate;
clearItemCargoGlobal _crate;

switch (_type) do {

case ("gear") : {

		_crate addItemCargoGlobal ["U_B_CombatUniform_mcam", 10];
		_crate addItemCargoGlobal ["U_B_CombatUniform_mcam_tshirt", 10];
		_crate addItemCargoGlobal ["V_PlateCarrier1_rgr", 20];
		_crate addItemCargoGlobal ["H_HelmetB_paint", 10];
		_crate addItemCargoGlobal ["H_HelmetB_light", 10];
		_crate addItemCargoGlobal ["H_Booniehat_khk", 10];
		_crate addItemCargoGlobal ["H_Cap_red", 10];
		_crate addItemCargoGlobal ["H_Cap_blu", 10];

};

case ("backpacks") : {

		_crate addBackpackCargoGlobal ["B_AssaultPack_cbr", 10];
		_crate addBackpackCargoGlobal ["B_Kitbag_cbr", 10];
		_crate addBackpackCargoGlobal ["B_Bergen_mcamo", 10];
		_crate addBackpackCargoGlobal ["B_TacticalPack_mcamo", 10];
		_crate addBackpackCargoGlobal ["B_Carryall_mcamo", 10];

};

};

May 9 2016, 7:16 PM · Arma 3
sxp2high added a comment to T59845: Cannot equip clothes/vests/backpacks from a crate.

Equipping a vest from a crate on a dedicated is still not working with 1.02. Just tested it with 3 people.

May 9 2016, 7:16 PM · Arma 3
sxp2high added a comment to T59845: Cannot equip clothes/vests/backpacks from a crate.

Still not working with beta...

May 9 2016, 7:16 PM · Arma 3
sxp2high added a comment to T58829: Larger compass.

IMO It shouldn't be tied to the user interface.

Maybe a separate size setting for _INGAME_ UI elements such as compass and watch would be a solution.

May 9 2016, 4:03 PM · Arma 3