Page MenuHomeFeedback Tracker

revengeuk
User

Projects

User does not belong to any projects.

User Details

User Since
Dec 18 2013, 12:47 PM (278 w, 5 d)

Recent Activity

Nov 8 2018

revengeuk added a comment to T133494: Cannot craft improvised backpack in version 0.63.149374.

Appears to be a "combine" issue as cannot open tins of food or slice a pumkin either!

Nov 8 2018, 6:55 PM · DayZ
revengeuk added a comment to T133489: Opening Cans with Kitchen Knife or Splitting Long stick into Thirds.

Cannot combine a lot of Items such as rope and burlap and Sticks as well as slice pumpkins This appears to be linked to the opening of tinned food, only on latest EXP build. Slightly game breaking

Nov 8 2018, 6:53 PM · DayZ

Jul 18 2018

revengeuk added a comment to T124112: Issue with Sound in 1st person on 64-Bit ARMA 3 stable - Lag - Stutter - USB 7.1 headset & AMD CPU.

Can officially say the only permanant Solution I have found is upgrade of CPU and motherboard .... This is an issue with ARMA3 and Surround Sound using USB emulation with AMD FX Processors.

Jul 18 2018, 10:13 PM · Arma 3

Jul 6 2017

revengeuk added a comment to T124112: Issue with Sound in 1st person on 64-Bit ARMA 3 stable - Lag - Stutter - USB 7.1 headset & AMD CPU.

as mentioned in my original post, if I use a 7.1 surround speaker system connected to the onboard sound card setup for 7.1 it DOES NOT happen, for me it is something between the CPU and USB connections as I assume everyone here is using a USB type headset? This could be a CPU architecture issue or northbridge issue regarding bandwidth I assume.

Jul 6 2017, 2:28 PM · Arma 3

Jun 26 2017

revengeuk added a comment to T122385: 64 bit executable audio and stuttering problem (Please help!).

For me the game needs a 5.1/7.1 option on sound? would fix this for now then moving forwards could look at why it effects AMD CPU and boards!!!???

Jun 26 2017, 11:57 PM · Arma 3

Jun 22 2017

revengeuk added a comment to T124112: Issue with Sound in 1st person on 64-Bit ARMA 3 stable - Lag - Stutter - USB 7.1 headset & AMD CPU.

Just tested the latest release of ARMA 3 ... appears now turning off the virtual surround no longer works!! Only by using the 32-bit Client is this game playable with a USB 7.1 Surround headset and AMD CPU.

Jun 22 2017, 6:14 PM · Arma 3

May 18 2017

revengeuk added a comment to T124112: Issue with Sound in 1st person on 64-Bit ARMA 3 stable - Lag - Stutter - USB 7.1 headset & AMD CPU.

Attached in original post.
Thanks

May 18 2017, 12:31 PM · Arma 3

May 9 2017

revengeuk added a comment to T124112: Issue with Sound in 1st person on 64-Bit ARMA 3 stable - Lag - Stutter - USB 7.1 headset & AMD CPU.

it could well be the surround sound is stressing the CPU to much or is bottlenecking at RAM-CPU area! Need a dev to give us a definitive answer really?

May 9 2017, 3:24 PM · Arma 3

May 8 2017

revengeuk added a comment to T124112: Issue with Sound in 1st person on 64-Bit ARMA 3 stable - Lag - Stutter - USB 7.1 headset & AMD CPU.

@TheMasterofBlubb I have and the problem is still present. I understand 32-bit is still and available option and I am playing on it currently, I know that BI will stop supporting it at some point in the future. Do you know if this is the issue only exists with AMD CPU's, if there are no issues with Intel CPU I might just upgrade the system?

I'm running Intel - issue is present.

Specs:
CPU: Intel i7 930
GPU: Nvidea GTX470
12GB RAM
Windows 10

Peripheral:
Logitech G930 wireless headset (Logitech software up to date)

May 8 2017, 2:04 PM · Arma 3

May 4 2017

revengeuk added a comment to T124112: Issue with Sound in 1st person on 64-Bit ARMA 3 stable - Lag - Stutter - USB 7.1 headset & AMD CPU.

Hello,

new RC is out, would you mind trying it in there?

May 4 2017, 11:43 AM · Arma 3

Apr 19 2017

revengeuk added a comment to T124112: Issue with Sound in 1st person on 64-Bit ARMA 3 stable - Lag - Stutter - USB 7.1 headset & AMD CPU.

Will test now have the 64 Bit downloaded. Give me 10 mins

Apr 19 2017, 2:00 PM · Arma 3

Apr 4 2017

revengeuk added a comment to T122385: 64 bit executable audio and stuttering problem (Please help!).

Okay now the game is just unplayable I'm getting stutters in 3rd person in vehicle and non vehicle. There's nothing i can do about this problem...

Apr 4 2017, 1:50 PM · Arma 3

Apr 1 2017

revengeuk added a comment to T122385: 64 bit executable audio and stuttering problem (Please help!).

Guys this is pretty important, if your having this issue Can you try running the game with the JEMalloc Allocator - 64-Bit (parameters in launcher) ????

Seems it is working for me using this Malloc!??? Can anyone else confirm ???
I also enabled the Large Page support! Might as well :o)

Thank you!!

I've tried it but but it didn't fix the issue sadly.

Apr 1 2017, 3:18 PM · Arma 3

Mar 31 2017

revengeuk added a comment to T124112: Issue with Sound in 1st person on 64-Bit ARMA 3 stable - Lag - Stutter - USB 7.1 headset & AMD CPU.

I have found using the JEMalloc if you directly enter a vehicle it appears ok for me, but if I enter a building first it messes up again!?!

Mar 31 2017, 12:40 PM · Arma 3

Mar 30 2017

revengeuk added a comment to T124112: Issue with Sound in 1st person on 64-Bit ARMA 3 stable - Lag - Stutter - USB 7.1 headset & AMD CPU.

Could you guys try changing the 64-bit memory allocator in preferences to the JEMalloc one and enable large page support ???

Mar 30 2017, 8:16 PM · Arma 3
revengeuk added a comment to T122385: 64 bit executable audio and stuttering problem (Please help!).

Guys this is pretty important, if your having this issue Can you try running the game with the JEMalloc Allocator - 64-Bit (parameters in launcher) ????

Mar 30 2017, 8:00 PM · Arma 3

Mar 29 2017

revengeuk added a comment to T122385: 64 bit executable audio and stuttering problem (Please help!).

Dwarden asked me to make a new thread on this:
https://feedback.bistudio.com/T124112

Mar 29 2017, 9:05 PM · Arma 3
revengeuk created T124112: Issue with Sound in 1st person on 64-Bit ARMA 3 stable - Lag - Stutter - USB 7.1 headset & AMD CPU.
Mar 29 2017, 5:54 PM · Arma 3
revengeuk added a comment to T122385: 64 bit executable audio and stuttering problem (Please help!).

Have Bohemia even acknowledged this problem? I don't see any recent comments from them about this. If not, then I doubt we'll see a fix any time soon.

My wild theory about this is that it could be a module in the sound processing (in wwise?! If they use that) that is only activated when inside something, either a building or a vehicle. Something that is processing sound in a different way for these environments. It is very strange that it is affecting mainly Logitech headsets and AMD CPU.

My friend has another type of USB headset with 7.1 emulation and doesn't have this problem at all... but he does have an intel CPU so maybe that's it.

Mar 29 2017, 5:12 PM · Arma 3
revengeuk added a comment to T122385: 64 bit executable audio and stuttering problem (Please help!).

Yes, 7.1 Surround on USB causes issue, 7.1 on 3.5mm Jack (onboard sound) works fine. Only effects 64-Bit ARMA - USB 7.1 headset and AMD CPU it appears!!??

Mar 29 2017, 4:07 PM · Arma 3

Mar 21 2017

revengeuk added a comment to T122385: 64 bit executable audio and stuttering problem (Please help!).

Identical issue here also:
AMD CPU ... FX8350 @ 4.8Ghz
16GB Ram 1666
SSD Drive SATA 3
AMD R9 290x
Corsair 2000 Gaming 7.1 Surround headset USB

Mar 21 2017, 6:18 PM · Arma 3

Dec 12 2016

revengeuk added a comment to T121636: Game won't launch after last exp 0.61 patch.

This is why the Bug tracker exists well played

Dec 12 2016, 11:24 PM · DayZ

Dec 7 2016

revengeuk added a comment to T121636: Game won't launch after last exp 0.61 patch.

Appears Bit Defender is also identifying battleye as a Virus:

Dec 7 2016, 5:09 PM · DayZ

Dec 2 2016

revengeuk added a comment to T121636: Game won't launch after last exp 0.61 patch.

Have seen this on several PC's running Endpoint Security (symantec and ESET) only fix i have found is to disable the software during initial installation or complete removal of the software during initial install.

Dec 2 2016, 9:36 PM · DayZ

Aug 23 2016

revengeuk added a comment to T119966: V3S Door can't be placed back on..

Cheers, i searched twice and could not find anything on it! maybe using the search function wrong!
Thanks

Aug 23 2016, 3:55 PM · DayZ
revengeuk created T120043: 3VS - Doors can be detached but not reattached.
Aug 23 2016, 2:43 PM · DayZ
revengeuk added a comment to T119916: Spray paint fixes ruined items.

Have confirmed it appears to be limited to certian items and certian conditions, ghillie hood ruined spray green fixes it., Damaged Mosin paint black goes prestine. Again tested on 1st person servers, private hives.

Aug 23 2016, 2:34 PM · DayZ

Aug 15 2016

revengeuk added a comment to T119916: Spray paint fixes ruined items.

Have posted on the offical facebook page for the server asking for others to try this as well, just got back and will give it a go!

Aug 15 2016, 9:13 PM · DayZ
revengeuk added a comment to T119916: Spray paint fixes ruined items.

This was on the UK Alliance 1st person Server: 81.19.216.166:2400
Have managed so far to do this with a ruined ghillie hood (painted this green when to pristine) and with a damaged mosin, painted black went to pristine.
Have confirmed with 2 other players that this is the case, but we where on the above mentioned server. one did with an SKS and another with an AKSU (painted it green went from worn to pristine) also worked on the mag but this dissapeared for other users for at least a few mins before it became visable? Could this be a sync issue?

Aug 15 2016, 12:32 PM · DayZ

Aug 14 2016

revengeuk created T119916: Spray paint fixes ruined items.
Aug 14 2016, 2:47 PM · DayZ

Aug 9 2016

revengeuk created T119847: Weapons turn invisible when in hands... Randomly it appears.
Aug 9 2016, 1:35 PM · DayZ

Aug 5 2016

revengeuk created T119781: V3S - Camera Clipping - Infected clipping.
Aug 5 2016, 11:59 AM · DayZ