Page MenuHomeFeedback Tracker

Spookzor
User

Projects

User does not belong to any projects.

User Details

User Since
Mar 5 2013, 11:55 PM (369 w, 6 d)

Recent Activity

May 9 2016

Spookzor added a comment to T60324: Major FPS drops at city's or airfield.

I also have this issue. Changing video settings also doesn't help it stays at low fps.

May 9 2016, 9:39 PM · Arma 3
Spookzor added a comment to T59083: Low CPU/GPU Utilization.

Same problem here. CPU usage 40-50% GPU Usage 20-30%. Changing settings doesn't help.

i5-2500k
8GB ram
Radeon HD7950
W7 64bit

May 9 2016, 4:20 PM · Arma 3
Spookzor added a comment to T58960: No support for Logitech Extreem 3D.

Did you set the controls at the options? I had to do the same for my Saitek X52

May 9 2016, 4:10 PM · Arma 3
Spookzor added a comment to T58920: Controls/settings not copied when making a new profile.

Not possible with the profile the game makes for you. Only if you add another profile yourself you can change the name.

May 9 2016, 4:06 PM · Arma 3
Spookzor added a comment to T58920: Controls/settings not copied when making a new profile.

I know but it would be a nice option, the game gave my default profile a name which I don't want to use. Setting the controls/video settings every time when I want to create another profile is not so handy in my opinion. Sometimes I play with clantags and sometimes I don't. Would be nice if I could just copy these settings in the game.

I know it is possible by copying the files of the default profile and renaming them and by putting it in the Arma 3 Other Profiles folder.

May 9 2016, 4:06 PM · Arma 3
Spookzor edited Steps To Reproduce on T58920: Controls/settings not copied when making a new profile.
May 9 2016, 4:06 PM · Arma 3
Spookzor added a comment to T58667: General low fps, on autodetect settings.

The stuff in the video didn't help and the disabling of clouds didn't help either. Flushing also has no effect.

May 9 2016, 3:25 PM · Arma 3
Spookzor added a comment to T58667: General low fps, on autodetect settings.

I am getting low FPS as well doesn't matter what I do for video settings. Stays at 20-30fps, around bases it drops lower.

i5-2500k
8GB Ram
Radeon HD 7950

May 9 2016, 3:25 PM · Arma 3
Spookzor added a comment to T58514: Low performance on Multiplayer.

I am having the same issue, on single player it is fine but when I play multiplayer the FPS drop to like 20-30. Changing video settings has no effect.

i5-2500k
8GB Ram
Radeon HD7950
W7 64bit

May 9 2016, 3:18 PM · Arma 3
Spookzor added a comment to T58485: Changing profile name impossible.

I noticed this as well.

*edit* I was mistaken, couldn't change the name of the default profile which is a bummer as well.

May 9 2016, 3:17 PM · Arma 3