Page MenuHomeFeedback Tracker

Imago
User

Projects

User does not belong to any projects.

User Details

User Since
Apr 24 2013, 3:44 PM (375 w, 6 d)

Recent Activity

May 10 2016

Imago edited Steps To Reproduce on T71901: Civilians cannot use UAV Terminal.
May 10 2016, 5:58 AM · Arma 3
Imago edited Steps To Reproduce on T71303: UserTexture not supporting transparency (again).
May 10 2016, 5:41 AM · Arma 3
Imago added a comment to T71303: UserTexture not supporting transparency (again).

oh this is a dupe of 0012771 sorry - fixed on dev

May 10 2016, 5:41 AM · Arma 3
Imago added a comment to T69936: switchCamera doesnt work while sprinting or with the weapon lowered.

happens when unarmed as well.

May 10 2016, 4:53 AM · Arma 3
Imago added a comment to T69936: switchCamera doesnt work while sprinting or with the weapon lowered.

confirmed still happens in Version: 0.77.109501

i use:

onEachFrame {
if((cameraView == "EXTERNAL" || cameraView == "GROUP") and (vehicle player == player)) then {

		vehicle player switchCamera "INTERNAL";

};
};

May 10 2016, 4:53 AM · Arma 3
Imago added a comment to T68729: Join Game - Join Friends - Join Server in Steam.

Multi-homing issue!

I noticed Steam is handing out the primary network adapter address to friends "Join Game" buttons instead of the address assigned via command line -ip=

May 10 2016, 4:06 AM · Arma 3
Imago added a comment to T66642: 0.57 (5/7) [DEV] Warning Message:.

i asked please stop posting here pelase dr death stop posting here

May 10 2016, 2:50 AM · Arma 3
Imago added a comment to T66642: 0.57 (5/7) [DEV] Warning Message:.

when does it appear?

  • when you create a helicopter pilot.

where were you when it poped up

  • in front of my pc, sitting position.

did you had any addon/mod loaded?

  • no.

etc.

  • please stop using this site.
May 10 2016, 2:50 AM · Arma 3
Imago edited Steps To Reproduce on T66642: 0.57 (5/7) [DEV] Warning Message:.
May 10 2016, 2:50 AM · Arma 3
Imago added a comment to T66485: SetVehicleInit used in OA killed & destruction effect.

^ at least so it does not throw a script error, especially now that your forcing them on

May 10 2016, 2:43 AM · Arma 3
Imago added a comment to T66485: SetVehicleInit used in OA killed & destruction effect.

just a thought.... instead of removing the script command completely can't you just stub it out with a deprecated log message or something.

May 10 2016, 2:43 AM · Arma 3
Imago edited Steps To Reproduce on T66485: SetVehicleInit used in OA killed & destruction effect.
May 10 2016, 2:43 AM · Arma 3
Imago edited Steps To Reproduce on T66395: typo in bis_fnc_mp.
May 10 2016, 2:40 AM · Arma 3
Imago added a comment to T66173: Server rpt file creation.

this is resolved in 0.57, as suspected it was related to the (read: lack of a) dedicated server binary

May 10 2016, 2:30 AM · Arma 3
Imago edited Steps To Reproduce on T66173: Server rpt file creation.
May 10 2016, 2:30 AM · Arma 3
Imago added a comment to T65932: Cannot load surface info A3\data\Penetration\meat(...).bisurf.

kju has helped me a few times so here we go -

More information:

Type: Public Alpha
Branch: Development
Version: 0.57.105210

SERVER

--snip--
742.61: start servermissionfile\GC_createAgents.sqf
Cannot load surface info A3\data\Penetration\meatbones.bisurf
Cannot load surface info A3\data\Penetration\meat.bisurf
744.797: stop servermissionfile\GC_createAgents.sqf

CLIENT

--snip--
Cannot load surface info A3\data\Penetration\meatbones.bisurf
Fresnel k must be >0, given n=2.51,k=0
Cannot load surface info A3\data\Penetration\meat.bisurf

REPRO

  1. Create a snake
May 10 2016, 2:19 AM · Arma 3
Imago added a comment to T65902: [AiA] A2/OA tanks and cars no longer have an acceleration/deceleration/movement sounds..

confirmed.

different effort, same result. (OA vehicles in A3 mission have no rev sounds)

http://chaos.allowed.org

thank you

+1

May 10 2016, 2:18 AM · Arma 3
Imago added a comment to T64263: "Server: Unhandled user message Type_109" spammed in RPT when creating animals.

confirmed. happening here as well.

May 10 2016, 1:19 AM · Arma 3
Imago added a comment to T64263: "Server: Unhandled user message Type_109" spammed in RPT when creating animals.

indeed - 60MB RPT files full of "Server: Unhandled user message Type_109" in no time.

This does not appear when running single player / from editor

Also, likely related, when createAgent is called on the dedicated server the AgentTask FSM does not appear to run.

May 10 2016, 1:19 AM · Arma 3
Imago added a comment to T63760: ctrlText and lbCurSel not working.

Hey Czech Mate,

I just spent way too much time fixing this exact problem.

In your RscDefines file under RscButton class add:

onButtonClick = "true;";

  • DOA/Imago/Innocent (Global Chaos Gaming)

mods please file this issue under trash ;-)

May 10 2016, 12:56 AM · Arma 3