Page MenuHomeFeedback Tracker

almostpilot
User

Projects

User does not belong to any projects.

User Details

User Since
Mar 6 2013, 12:39 AM (493 w, 20 h)

Recent Activity

May 10 2016

almostpilot added a comment to T69681: Error Undefined variable in expression: _params: A3\functions_f\Debug\fn_param.sqf, line 44.

Yes, same issue here with this new update.

I play a showcase mission with this "lines debug" on the screen

May 10 2016, 4:44 AM · Arma 3
almostpilot added a comment to T65837: Arma 3 fails to launch!.

I have the same issue in every dev build released or since the initial alpha release, i have to start the game 2 or 3 times until the game works.

May 10 2016, 2:15 AM · Arma 3
almostpilot added a comment to T65792: NVIDIA Graphics Performance issues since 0.54 patch release..

Im my case i´m using always steam with every dev build released...

Only in the last 2 the problem started.I´m using 0.55.104268

I´m open a issue before, but i´m myself closed because after 3 restarts of the game the game became normal, and i assume that was a problema with my evga precision, but it´s not the case now...

May 10 2016, 2:13 AM · Arma 3
almostpilot added a comment to T65792: NVIDIA Graphics Performance issues since 0.54 patch release..

i just receveid a new update over dev build from steam, but the number remains the same(0.55.104268), and again my FPS drops to 5~10 when launch the game...

May 10 2016, 2:13 AM · Arma 3
almostpilot added a comment to T65792: NVIDIA Graphics Performance issues since 0.54 patch release..

since the last 2 dev builds...every time i start the game my FPS drops from 30~50(before) to 5~10(with new dev buils)... in one case i don´t know why the "game" alone becomes normal...but since the last dev build 0.55.104268 it´s just unplayable(5~10 fps).

OK...this is very strange. With this new dev build(0.55.104268) after restart for 7 times the game and steam (without pc reboot) the game became playable and FPS returns to 30~50 again....

this only occurs whe the game was updated with a new dev build.After that it´s playable again and i never have the problem again.

The problem just started with the 2 last builds

GTS450 here with last driver from nvidia(314.22 think)

May 10 2016, 2:13 AM · Arma 3
almostpilot edited Steps To Reproduce on T65493: Solved.......please delete.
May 10 2016, 2:01 AM · Arma 3
almostpilot added a comment to T63143: AI difficulties entering or exiting boats/the water.

the ai team stay outside the boat and don´t get in....

May 10 2016, 12:31 AM · Arma 3

May 9 2016

almostpilot added a comment to T60829: AI squad not following orders.

If you send order to regroup on return to formation, AI stays in the same local(don´t move, don´t follow me)

May 9 2016, 10:16 PM · Arma 3
almostpilot added a comment to T58542: Game crashes when loading showcase: infantry auto save.

same problem. Using a win 7 64 portuguese and my steam are located in drive D. Windows and saves are in drive C.

May 9 2016, 3:19 PM · Arma 3