Page MenuHomeFeedback Tracker

Woulff
User

Projects

User does not belong to any projects.

User Details

User Since
Mar 5 2013, 5:04 PM (332 w, 2 d)

Recent Activity

Jan 9 2019

Woulff added a comment to T128497: Analoge Throttle problems.

It doesn't appear anyone has event looked at this issue. I'd appreciate it if we at least got a response. Even if it was just to say it won't get fixed.

Jan 9 2019, 10:08 PM · Arma 3

Jan 8 2019

Woulff added a comment to T128497: Analoge Throttle problems.

I have this same issue. Anytime I try to put down a marker, open chat, or hit escape, the aircraft throttles down for helicopters and max throttle for planes. As fire-39_1 stated, it appears to be related to analog binding. I reverse thrust for helicopter and plane.

Jan 8 2019, 8:12 PM · Arma 3

May 10 2018

Woulff added a comment to T127860: Unable to configure joysticks.

Mine are working again. There appeared to be a small updated and all my settings got reverted but I'm able to map axis etc. now.

May 10 2018, 3:34 PM · Arma 3

May 5 2018

Woulff added a comment to T127860: Unable to configure joysticks.

I'm having a similar issue. I don't see any of my controllers. I can see and manage them in Windows but ARMA 3 doesn't see any of them. It was working last week just fine. It started a few days ago. I was in a game, jumped in a helicopter and couldn't do anything. I went into the configuration and tried re-mapping the axis and nothing would happen. I went into Controller and the only device I see is the Track IR.

May 5 2018, 2:54 AM · Arma 3

Mar 29 2018

Woulff added a comment to T124112: Issue with Sound in 1st person on 64-Bit ARMA 3 stable - Lag - Stutter - USB 7.1 headset & AMD CPU.

It actually seems worse. I was testing out the new LOAL missiles and had a drone positioned above the target area. When in a Rhino, switching to the drone, the game would come to a crawl. I still have the same issue with helicopters also. It is really bad when flying over land and buildings. Switching to on board sound card @ 5.1 works fine. 5.1 or 7.1 with USB or wireless head set becomes unplayable.

Mar 29 2018, 9:28 PM · Arma 3

Mar 24 2018

Woulff added a comment to T124112: Issue with Sound in 1st person on 64-Bit ARMA 3 stable - Lag - Stutter - USB 7.1 headset & AMD CPU.

The issue remains for me in both the RC 1.82.144547 and Dev 1.83.144562 builds.
7.1 USB wireless head set.

Mar 24 2018, 6:51 PM · Arma 3

Feb 2 2018

Woulff added a comment to T122385: 64 bit executable audio and stuttering problem (Please help!).

Here is another video of the issue. This shows the stuttering while over the city, then clean flight when over water.

Feb 2 2018, 2:43 PM · Arma 3

Oct 25 2017

Woulff added a comment to T124112: Issue with Sound in 1st person on 64-Bit ARMA 3 stable - Lag - Stutter - USB 7.1 headset & AMD CPU.

Here is another video of the issues. I noticed when flying over water, the issue didn't occur. The video is long and you can probably skip the high altitude part. The last 5-10 minutes show most. Around the 12min area there is some interesting sound position issues.

Oct 25 2017, 5:20 AM · Arma 3

Aug 23 2017

Woulff added a comment to T122385: 64 bit executable audio and stuttering problem (Please help!).

I tried my old wired G35 7.1 and I get the same audio issue. I really think this is a CPU limitation of the game. Maybe if audio could use a separate thread? For my Turtle Beach Stealth 450, if I change the speaker configuration to 5.1, the stuttering is better but still creeps in a little.

Aug 23 2017, 12:32 AM · Arma 3

Jul 19 2017

Woulff added a comment to T124112: Issue with Sound in 1st person on 64-Bit ARMA 3 stable - Lag - Stutter - USB 7.1 headset & AMD CPU.

I think TheMasterofBlubb has a point. It makes sense that a USB headset relies on CPU. Too bad nobody makes a soundcard for wireless headsets so the load could be transferred. Not that I'm aware of anyway.

Jul 19 2017, 7:22 PM · Arma 3

May 31 2017

Woulff added a comment to T122385: 64 bit executable audio and stuttering problem (Please help!).

I'm also having this issue. Turtle Beach Stealth 450 7.1. If I switch the configuration for the sound device to 5.1 the problem goes away.

May 31 2017, 1:14 AM · Arma 3

May 10 2016

Woulff added a comment to T73283: Opening joystick config in game results in joystick disappearing as input option.

My issue is not related to this one. I swapped USB hub with a different one and have not been able to reproduce the problem. No more issues with disconnects. Thanks for all the support!

May 10 2016, 6:37 AM · Arma 3
Woulff added a comment to T73283: Opening joystick config in game results in joystick disappearing as input option.

Thanks for the response. This is still occurring for me. All joysticks become unresponsive after several minutes of simulation. Then about a minute later they come back. TrackIR is not affected. I'm on the latest Steam dev branch.

For example,
In editor I create a helicopter and play the scenario. After about 5-10 minutes, stick and throttle not longer function but TrackIR still works. If I hit escape and wait about a minute, the stick and throttle become available again. The same will happen without hitting escape and waiting about a minute.

May 10 2016, 6:37 AM · Arma 3
Woulff added a comment to T73283: Opening joystick config in game results in joystick disappearing as input option.

I wonder if it is related to Saitek. I will try an old Logitech controller tonight and see if it does the same thing.

May 10 2016, 6:37 AM · Arma 3
Woulff added a comment to T73283: Opening joystick config in game results in joystick disappearing as input option.

This is still happening. Any chance for a fix?

May 10 2016, 6:37 AM · Arma 3
Woulff added a comment to T69479: AI is omniscient.

I agree. I tried a stealth mission and was hiding in a building with cracked shutters. The AI spotted me while I was in the back of the room looking through one of the holes in a shutter with a scope.

Even with the AI set to no skill, they could spot me laying down in a field 600m away.

May 10 2016, 4:36 AM · Arma 3
Woulff added a comment to T68081: Object ID is hidden behind other object ID.

The object ID's are not longer over each other. Resolved.

May 10 2016, 3:41 AM · Arma 3
Woulff edited Steps To Reproduce on T68081: Object ID is hidden behind other object ID.
May 10 2016, 3:41 AM · Arma 3
Woulff added a comment to T67722: Ai drives over a destroyed bridge in mid air.

Soldiers/vehicles that were killed on a bridge before the bridge destruction, remain floating in the air where the bridge was.

May 10 2016, 3:30 AM · Arma 3