Page MenuHomeFeedback Tracker

rimas123
User

Projects

User does not belong to any projects.

User Details

User Since
Mar 25 2013, 7:45 PM (496 w, 6 d)

Recent Activity

May 10 2016

rimas123 added a comment to T71435: Random GPU flactuation to 99% causing crash.

Other DX11 games works perfectly. Artifacts are only on Arma III. Those specific artifacts are always on that showcase exactly at same place before showing car. Also sometimes there are some minor visual artifacts during other showcases or missions. When game crashes during other showcases (not vehicle) no artifacts appears before crash.

P.S. DX11 games I played without problems - Crysis 3, Civilization 5, BioShock Infinite, Far Cry 3

May 10 2016, 5:45 AM · Arma 3
rimas123 added a comment to T71435: Random GPU flactuation to 99% causing crash.

Exactly same problem I have. Bought game since first day alpha and all versions had same crashes. Tried posting in few other similar crash tickets my logs and dxdiag file - no changes whatsoever.

Intel i7 2600K CPU
Nvidia GTX 680 GPU
tested all GPU drivers since Arma Alpha, few times reinstalled windows.

E.g. this happens since since day 1 till latest dev version http://www.youtube.com/watch?v=oHdgRUJJz4w

May 10 2016, 5:45 AM · Arma 3

May 9 2016

rimas123 added a comment to T59291: Arma becomes unresponsive while using a graphics card overclocker.

...tried running underclocked, overclocked...

May 9 2016, 6:50 PM · Arma 3
rimas123 added a comment to T59291: Arma becomes unresponsive while using a graphics card overclocker.

I can reproduce video driver crash 100% on vehicle showcase. Other showcases crash is random, but always happens. Here is the crash video http://www.youtube.com/watch?v=oHdgRUJJz4w My card is http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4373#sp

Other info atached in Arma log and dxdiag.

In my video I'm running MSI Afterburner, but I tried running without it, tried running underclocked, overclocked, driver 314.07 and 314.22 - every time same thing happens - before vehicle shows small rectangles start poping on screen and when I see vehicle game crashes.

By the way this happens to one more game - its alpha version AC racing sim. Every other game runs very fine.

May 9 2016, 6:50 PM · Arma 3
rimas123 added a comment to T58946: DX11 error : buffer Map failed : DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED.

It comforting to know I'm not alone having this problem, but otherwise it's sad situation, because I bought my GTX 680 specifically for Arma 3 back in spring and it's the only game which doesn't work with it.
Thanks for links - it shed some light on problem origins, now I'm not so angry on Bohemia.

May 9 2016, 4:07 PM · Arma 3
rimas123 added a comment to T58946: DX11 error : buffer Map failed : DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED.

Today I tried few DX11 games: Metro Last Light and Grid 2. Both on highest settings runs as smooth as butter. Here is my Arma 3 experience http://www.youtube.com/watch?v=OSBIMvCRcm4
Say what you want, but this starting get to me. I'm waiting for this problem to be fixed since alpha and no progress have been made at all. It's definitely not my hardware because Arma is the only game which has problems with it.

May 9 2016, 4:07 PM · Arma 3
rimas123 added a comment to T58946: DX11 error : buffer Map failed : DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED.

Tried all driver versions since Arma 3 Alpha came out. Including betas. And I can't blame hardware, because other games made on DX9 and DX11 run smoothly without problems.

May 9 2016, 4:07 PM · Arma 3
rimas123 added a comment to T58946: DX11 error : buffer Map failed : DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED.

clean win 7 install with SP1, just installed sound and latest GTX680 drivers. Always crashes in vehicle showcase (in start-vehicle shows time period). Random craches while playing Combined Arms showcase. Crash logs and dxdiag attached.

May 9 2016, 4:07 PM · Arma 3
rimas123 added a comment to T58946: DX11 error : buffer Map failed : DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED.

It is happened with all non Beta Nvidia driver versions since Arma 3 Alpha came out. (Maybe I skipped one or two versions). Even tried some beta versions but result was the same. Currently 320.18

May 9 2016, 4:07 PM · Arma 3
rimas123 added a comment to T58946: DX11 error : buffer Map failed : DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED.

still crashes in Beta. 100% reproducible in Vehicle Showcase when I see first vehicle - http://www.youtube.com/watch?v=oHdgRUJJz4w
Card is Gigabyte GTX 680 4Gb
Core Clock: Base / Boost clock:1071 / 1137 MHz (Factory overclocked. Also tried downclocking, but it doesn't help)

May 9 2016, 4:07 PM · Arma 3