Page MenuHomeFeedback Tracker

jockjocko
User

Projects

User does not belong to any projects.

User Details

User Since
Mar 5 2013, 11:50 PM (383 w, 5 d)

Recent Activity

May 10 2016

jockjocko added a comment to T62553: Cant See People In MultiPlayer Lobby..

Dev Build problem opt out of dev build in steam, although if someone does join with dev build it will mess server up at the moment.
http://feedback.arma3.com/view.php?id=4110

May 10 2016, 12:06 AM · Arma 3
jockjocko added a comment to T62552: Falling From Objects, Does Not Feel Fluid.

Yeah that's why i set as it as a feature not major but would be nice to see a animation for it or even a sound effect

May 10 2016, 12:06 AM · Arma 3
jockjocko edited Steps To Reproduce on T62552: Falling From Objects, Does Not Feel Fluid.
May 10 2016, 12:06 AM · Arma 3
jockjocko added a comment to T62549: A quick note for Multiplier lobby bugs.

Just to add at the moment don't try and join when using dev build as you will mess everyone's game up by turning them into birds

servers need to add bad version command.

May 10 2016, 12:06 AM · Arma 3
jockjocko added a comment to T62499: It's ARMA II all over again!!!.

Its not a hack its a bug in the dev build.

May 10 2016, 12:03 AM · Arma 3

May 9 2016

jockjocko edited Steps To Reproduce on T61228: When Rejoining server it leaves you already joined.
May 9 2016, 10:55 PM · Arma 3
jockjocko added a comment to T61220: Most Multiplayer Games disconnect on receiving data.

Tested issue seems to have been fixed.

May 9 2016, 10:55 PM · Arma 3
jockjocko edited Steps To Reproduce on T61220: Most Multiplayer Games disconnect on receiving data.
May 9 2016, 10:55 PM · Arma 3
jockjocko added a comment to T60523: I am unable to select a solider when I join a server..

Same I have to rejoin the server to be able to click on a playable character.

May 9 2016, 9:48 PM · Arma 3
jockjocko added a comment to T60477: GPU Not Fully Utilize.

Im having the same with a Xfx 7770 Black edition and phenom II 965 BE, helicopter showcase on mid-high 1080p only 29 fps using only 20-30% usage, also changing settings from low to ultra hardly makes a difference for me. still running better then arma 2 though which is good.

May 9 2016, 9:46 PM · Arma 3
jockjocko edited Steps To Reproduce on T59885: No sound from any guns after team change.
May 9 2016, 7:17 PM · Arma 3
jockjocko added a comment to T59083: Low CPU/GPU Utilization.

same
Win 7 64bit
XFX 7770 Black editon 1gb
Phenom II 965 3.4ghz
8gb 1600mhz

Helicopter show case even less for me 20-29% usage
at 1080p high in quality
rendering AA off And Postpone effects off
29fps max

Start of scuba mission i can run much better 30-50 fps but still only 60% usage

May 9 2016, 4:23 PM · Arma 3