Page MenuHomeFeedback Tracker

AWG (Anzu)
User

Projects

User does not belong to any projects.

User Details

User Since
Mar 27 2018, 11:06 PM (181 w, 6 d)

Recent Activity

Nov 12 2020

AWG added a comment to T153090: Obscure compiler freeze error.

Has this been fixed in 1.10 Experimental yet? I know the default variable bug was fixed, but wasn't sure if this was. This issue seems to pop up randomly, I've been running the following mods for a while, and during server restarts, this error will sometimes popup and cause the server to freeze, but if I restart it 5-6 times then it will start normally. This happens even though there were no updates to any of the mods or the game itself, so I don't get it.

Nov 12 2020, 8:23 PM · DayZ

Nov 4 2020

AWG added a comment to T149789: server wont start - error in scripts - Can't find variable 'DEFAULT'.

Hello everyone.
The issue with Can't find variable 'DEFAULT' has been fixed internally and will be fixed on Steam in one of the upcoming updates.
Regards,
Geez

Nov 4 2020, 3:33 AM · DayZ Modding, DayZ

Oct 8 2020

AWG added a comment to T149789: server wont start - error in scripts - Can't find variable 'DEFAULT'.

Hello All.
There appears to be a limit of 2140 defined classes in the modding interface.

Using the following script and nodejs i generate a c file with 2140 empty classes.
If i build a mod with this inside and run the server with no other mods i get the dreaded "scripts/4_World/classes\useractionscomponent\actiontargets.c(726): Can't find variable 'DEFAULT'"
If i remove a single class, it works just fine.

const MAX_CLASSES = 2140;
const fs = require('fs');
fs.writeFileSync("output.c", "");
for(let i=1;i<=MAX_CLASSES;i++){
	fs.appendFileSync("output.c", "class some"+i+"class {}\n");
}
Oct 8 2020, 11:17 AM · DayZ Modding, DayZ
AWG added a comment to T149789: server wont start - error in scripts - Can't find variable 'DEFAULT'.

@AWG ... yeah I know... it's not a 100% fix of the CCTObject-Error... but it works for my Server for the most of our Mods we had before 1.09... just before I found the "fix", we droped down to 19 Mods... 2 Vehicle-Mods were left...
and now? We are BACK to about 90% of our Mods/Scripts

for PsychoDayZ:
did you tried the "PsychoDayZ Vehicle Expansion 1.09 FIXED"-Mod?
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2231173248&searchtext=psychodayz

there are also some other Mods the fix doesn't work with... like DRUGSPLUS... some crafting-recepts...

there is also a bug that there is no error message, but the server doesn't start...
stop/freez at "Exporting inputs cfg "profiles\Users\Survivor\Server.core.xml"

I will still trying to fix the Problem 100%... but for now... it's working more or less :P

Oct 8 2020, 10:52 AM · DayZ Modding, DayZ

Sep 23 2020

AWG added a comment to T149789: server wont start - error in scripts - Can't find variable 'DEFAULT'.

@Rlyeh your mod fixed the issue for me for a couple mods, but then when I tried to add back in others (like PsychoDayZ Vehicles), the same error started coming up again. Still, this is progress. Thanks for your help!

Sep 23 2020, 11:48 AM · DayZ Modding, DayZ
AWG added a comment to T149789: server wont start - error in scripts - Can't find variable 'DEFAULT'.
Sep 23 2020, 7:09 AM · DayZ Modding, DayZ

Sep 14 2020

AWG added a comment to T149789: server wont start - error in scripts - Can't find variable 'DEFAULT'.

@Rlyeh that link doesnt work for me, could you please share how you fixed the CCTObject.c DEFAULT error? Thank you for the response!

Sep 14 2020, 8:19 AM · DayZ Modding, DayZ

Sep 9 2020

AWG updated subscribers of T149789: server wont start - error in scripts - Can't find variable 'DEFAULT'.

After 1.09 update, a new error similar to this one is breaking a lot of mods.

Sep 9 2020, 8:27 PM · DayZ Modding, DayZ

Jul 14 2020

AWG added a comment to T149789: server wont start - error in scripts - Can't find variable 'DEFAULT'.

Thank you @komer , That seems like good info. I am still loading OP_BaseItems and other mods, and resolved the error another way. Recently this same error popped up again after a recent mod updated, and removing CodeLock fixed the issue. I did not want to remove CodeLock so I tested removing other mods, and strangely enough, removing the KillFeed mod actually resolved it, and I was able to keep OP_BaseItems and CodeLock, and BBP loaded.

Jul 14 2020, 6:22 PM · DayZ Modding, DayZ

Jul 5 2020

AWG updated subscribers of T149789: server wont start - error in scripts - Can't find variable 'DEFAULT'.

I had this exact same error when trying to load the following mods together. Adding the BaseBuildingPlus mod seemed to cause it, soon as I removed that mod, it went away. Others report this mod working with DayZ Expansion and other mods, but I can't seem to get it working with this mod combination. I know it's caused by some combo of mods, but figured I'd report here since it's the exact same error.

Jul 5 2020, 9:52 PM · DayZ Modding, DayZ