LOD Problems with particular building on Altis, Stratis, Malden
Closed, DuplicatePublic

Description

LOD Problems with particular building on Altis, Stratis, Malden

Details

Severity
Major
Resolution
Open
Reproducibility
Always
Operating System
Windows 10 x64
Category
Visual-Environment
Steps To Reproduce

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1243817919

LOD switching problem with particular Building (see screenshot)
The building will pop in much later than all surounding buildings, just a few hundred meter in front of player. LOD swich problem is visible in Editor also.
It will pop in noticably without textures first.

Additional Information
Ulanthorn changed Severity from None to Major.Dec 25 2017, 8:58 PM
Ulanthorn changed Reproducibility from N/A to Always.
Ulanthorn edited Additional Information. (Show Details)
Ulanthorn updated the task description. (Show Details)
Lex added a subscriber: Lex.EditedDec 28 2017, 6:30 AM

From flight altitude it is reproduced so: The house is absent and slowly appears when you approach it. At first there is a white framework, then filling by texture.

grzegorz75 added a comment.EditedDec 28 2017, 1:48 PM

I have the same problem. If you use a great camera in the editor, the entire building structure is missing first. Then a white texture appears and finally the correct texture. Sometimes this building texture can flicker. The building sometimes appears without a problem but the re-entering of the building can show the problem. I checked with and without mods. The method of error varies depending on the type of situation. Driving a car in the game, using a great camera, observer mode / spectator.

https://youtu.be/HUInUpes-wU

New video https://streamable.com/yo0wv
The same shrubs but observed from a different side (another location of the observer) behave correctly, however, driving a car straight ahead or rebirth of a character causes similar drawing of plant objects.