Page MenuHomeFeedback Tracker

tortuosit
User

Projects

User does not belong to any projects.

User Details

User Since
Oct 2 2013, 10:02 PM (323 w, 1 d)

Recent Activity

Apr 28 2017

tortuosit added a comment to T124597: EventHandler "Loaded" not firing.

It's working from preinit, thx.

Apr 28 2017, 5:00 PM · Arma 3

Apr 27 2017

tortuosit added a comment to T124597: EventHandler "Loaded" not firing.
Apr 27 2017, 5:32 PM · Arma 3
tortuosit updated the task description for T124597: EventHandler "Loaded" not firing.
Apr 27 2017, 3:34 PM · Arma 3
tortuosit created T124597: EventHandler "Loaded" not firing.
Apr 27 2017, 3:33 PM · Arma 3

May 10 2016

tortuosit added a comment to T83219: Update: 1.48 fps dropping to 1-5 fps at times un playable.

I've seen the videos where those character models flicker in (with the arms forming a triangle). I have seen this problem a long time ago, in BWMod, there was some problem, can't remember. It was in vehicles. Instead of a proper driver there was this statue like character model.

May 10 2016, 11:30 AM · Arma 3
tortuosit added a comment to T77325: AutoSpot=0 in difficulty settings has no effect in MP.

a) Auto reporting can not effectively be turned off in SP as well, the player permanently reports enemies...!

b) ...even if they aren't enmies. Player reports members of friendly groups as enemies. They are unknown for a short while, purple icon on the map. No combat happens, but your mates go into a slower mode.

So this is not only an audible problem.... This effectively breaks missions where your infantry has to to move fast!

http://forums.bistudio.com/showthread.php?186661-Auto-reporting-broken-(Player-quot-There-s-an-enemy-quot-)

May 10 2016, 8:24 AM · Arma 3