Page MenuHomeFeedback Tracker

CraigUK87
User

Projects

User does not belong to any projects.

User Details

User Since
Mar 5 2013, 8:46 PM (377 w, 2 d)

Recent Activity

May 9 2016

CraigUK87 added a comment to T60382: Helicopter collective ascent/descent rates are not consistent among devices.

Been after a fix for this problem for ages, still nothing :(

May 9 2016, 9:42 PM · Arma 3
CraigUK87 edited Steps To Reproduce on T59294: Spelling Mistakes!.
May 9 2016, 6:50 PM · Arma 3
CraigUK87 added a comment to T59274: Performance the same regardless of AA and FXAA/SMAA use..

Min Max
LOAD GPU Core 2% - 97%
GPU Memory Controller 3% - 64%
GPU Memory 75%- 78.3%

Also on latest beta drivers :/ i can send you my full report of "Open Hardware Monitor" as that's the program i use.

May 9 2016, 6:47 PM · Arma 3
CraigUK87 added a comment to T59274: Performance the same regardless of AA and FXAA/SMAA use..

Same for me... i5 2500k @ 4.6Ghz EVGA SC 680, i can have all of them on with SMAA ultra... i just thought my PC was a beast.... i can get around 45-90fps with everything on ultra and visibility on 1500 with clutter and shadows on 100%

Also, it uses 99% of my GPU and around 63-66% of my CPU... seems normal to me!

May 9 2016, 6:47 PM · Arma 3
CraigUK87 added a comment to T59083: Low CPU/GPU Utilization.

I bet most of the people here (judging) by the stats of their rigs.... just need to turn down "visibility" as that really is the biggest performance killer of the game, same with A2...A1 and Op Flash, i only get this issues on the custom made missions.. online!! SP is by far optimized, and my PC eats the game up... like I said.. the dude above has a 5770... it's no surprise it doesn't run well, AMD cpu guys, not being biased or anything but i've had a 965 B.E, and that was an awesome cpu, however, as proven by me and thousands of other people out there, AMDs new FX range, are terrible...

So.. concluding, try turning visibility down to <700 then see what you get! Also Post Processing!

PS Before the shit hits the fan, I'm not trying to cause an argument (as this is the internet, and people get offended way too easily)

May 9 2016, 4:21 PM · Arma 3
CraigUK87 added a comment to T59083: Low CPU/GPU Utilization.

I can get around 45-90fps with everything on ultra and visibility on 1500 with clutter and shadows on 100%

Also, it uses 99% of my GPU and around 63-66% of my CPU... seems normal to me!

Win 7 64bit
i5 2500K @4.6Ghz
EVGA SC 680(1134Mhz)
Maximus Gene Z/Gen 3
8GB Corsair Dominator (1600mhz)
Latest nVidia Beta drivers 314.14

*Added Graphical Settings*
GAME SETTINGS
ULTRA = EVERYTHING
No P.P (added fps by about 5... not a performance killer for me)
Visibility = 1500
Clutter = 1500
Shadow = Highest
AA 8x
SMAA = Ultra

I don't get hardly any FPS drop...only when shit hits the fan with like... 80AI and my side kicking off a firefight.. thats when it hits around 45... even then, i'm in built up areas...
Will try latest driver previous to Beta driver.. see what happens!

*EDIT* Played on a custom mission http://www.armaholic.com/page.php?id=18738#comments 80 Player CO-OP, CPU seems to be fine still, but GPU not at all... being used up to 47%... wtf!!

*EDIT* Ok... original driver still a no go... 5FPS lower than Beta driver 314.14

*EDIT* Only appears to happen on custom made missions from the link i posted above... and that is the 80 CO-OP mission... SP is fine, Editor is fine

May 9 2016, 4:18 PM · Arma 3
CraigUK87 added a comment to T58677: Animation/stance glitch near burning wrecks.

Look as though it has been fixed... still seriously bad FPS near fires! even with high end system!

May 9 2016, 3:25 PM · Arma 3
CraigUK87 edited Steps To Reproduce on T58677: Animation/stance glitch near burning wrecks.
May 9 2016, 3:25 PM · Arma 3