Page MenuHomeFeedback Tracker

Large mods are shown as "not installed"
Assigned, WishlistPublic

Description

Large mods, obtained via Workshop, take several seconds(30-40) to get recongnised as installed. ( They were downloaded and installed before )

Details

Legacy ID
937251309
Severity
None
Resolution
Open
Reproducibility
Always
Category
Launcher
Additional Information

Event Timeline

R3vo edited Additional Information. (Show Details)Nov 9 2015, 11:40 AM
R3vo set Category to Launcher.
R3vo set Reproducibility to Always.
R3vo set Severity to None.
R3vo set Resolution to Open.
R3vo set Legacy ID to 937251309.May 8 2016, 1:04 PM

Hello,
you have a problem with the Esseker mod, haven't you?

Could you please go 'C:\Users\Robert\AppData\Local\Arma 3 Launcher' and delete files "Steam.json" and "UGC.json"? Seems that the data in those files is corrupted and that causes the issues. Please accept my apologies for this error.

R3vo added a subscriber: R3vo.May 8 2016, 1:04 PM
R3vo added a comment.Nov 9 2015, 8:57 PM

Wow that was quick, I've just delete these files and it works splendily. Thanks for you help!

R3vo added a comment.Nov 10 2015, 7:39 PM

It seems that the issue was not entirely fixed. It has been working fine for a few hours, but now, after downloading other mods I've got the issue again. Deleting the abovementioned files usually seems to cause more issues e.g messing up presets.

Hello, I'm aware of that and I'm still tracking the issue, it's a bug in Launcher that is causing the data corruption.