Page MenuHomeFeedback Tracker

kbhkongres (Allan Olsen)
Modtag 3 gratis tilbud

Projects

User does not belong to any projects.

User Details

User Since
Sep 25 2020, 3:23 PM (22 w, 6 d)

Det er flere penge i privatøkonomien - Du kan spare mange penge (tæt på 32 procent). Du opretter din aktuelle opgave i kontaktformularen på mindre end 3 minutter, så opsporer vi hurtigt 2-3 attraktive pristilbud (vælg 3 tilbud knappen). Hvor meget koster det at få gulvservice til f.eks. gulvslibning? Løsningen på den udfordring finder du selvfølgelig ved at indhente ca 3 fede pristilbud.

Slibning af trægulve har altid været støvet forretning. Traditionelt bestod støvopsamling til gulvslibere af: https://www.kbhkongres.dk/faa-3-tilbud-paa-gulvafslibning-i-viborg/ Fastgør en kludpose til slibemaskinen. Det var bedre end ingen samling, men det var stadig meget rodet, ikke sundt og efterlod meget at ønske. Mængden af ​​støv er nok en af ​​de største indledende frygt, de fleste af vores kunder har. Det er et stort problem, der har plaget vores industri i årtier. Vi er sikker på, at du har hørt en rædselshistorie eller to om husejere, der stadig renser støv op uger efter at de havde deres gulve slebet. Bare tanken om at rydde det hele gør, at du vil afskrække med at have dine gulve slebet i endnu et par måneder ... hvis ikke på ubestemt tid.
Heldigvis behøver det ikke at være sådan længere. I de seneste år er der sket store fremskridt inden for støvbegrænsning. Selvom det er umuligt at have "støvfri maskiner" og være meget forsigtig med påstand om andet. I modsætning til de fleste virksomheder, der blot har støvposer til deres maskiner, er vores maskiner, der forårsager størstedelen af ​​fint støv, alle forbundet med kraftige DCS-enheder til støvbeslagssystemer.