Page MenuHomeFeedback Tracker

jaapjolman
User

Projects

User does not belong to any projects.

User Details

User Since
Mar 5 2013, 11:43 PM (585 w, 6 d)

Recent Activity

May 10 2016

jaapjolman added a comment to T84836: The Dedicated Server wont load all mods on linux.

well the thing is, the mods are fine, when we run it on windows it start and players can join. but on linux it wont fully start / the server show up on the port 2442 and external api can access it but no client can join, we also have servers on it that run the normal pack so without @optionals and they run fine, it really when you add just like 9 files more then that are at the list it wont work so it must be a max files included limit somewhere in the server code.

May 10 2016, 12:18 PM · Arma 3
jaapjolman added a comment to T84836: The Dedicated Server wont load all mods on linux.

well i do allot more then just shell_exec

i make a real linux daemon file like i included then just use the default linux service "name of service" start command with start the server in the background.

also in the log files it look like it start up normally

i will add all log files

May 10 2016, 12:18 PM · Arma 3
jaapjolman added a comment to T84836: The Dedicated Server wont load all mods on linux.

nope i made a init file in the /etc/init.d/ folder, and made a custom control panel. but it does not matter if i do sudo service 2442 start from the terminal or in php shell_exec('sudo service 2442 start'); it has the same result. all file i use are in the description

May 10 2016, 12:18 PM · Arma 3
jaapjolman edited Steps To Reproduce on T84836: The Dedicated Server wont load all mods on linux.
May 10 2016, 12:18 PM · Arma 3

May 9 2016

jaapjolman edited Steps To Reproduce on T59207: Cannot get in the boat in Vehicle Show Case.
May 9 2016, 6:43 PM · Arma 3
jaapjolman added a comment to T58819: squad.xml url turns to uppercase.

Also no info in displayed in game as my squad.xml

http://www.401craft.org/arma3/squad.xml it is in the right format right?
so is it my error or is it related to this bug

May 9 2016, 4:02 PM · Arma 3