Page MenuHomeFeedback Tracker

LtStan
User

Projects

User does not belong to any projects.

User Details

User Since
Nov 8 2014, 8:11 PM (376 w, 2 d)

Recent Activity

May 10 2016

LtStan added a comment to T73283: Opening joystick config in game results in joystick disappearing as input option.

@Pesoen and JCae2798 could you please test if turning off the EnhancedPowerManagement of the USB device. Can help you?

@Cptkeys
We have currently to issues in the report,causing the same result of disapearing input devices.

1 EnhancedPowerManagement causing the issue on any map
2 Somekind of Altis loading issue killing the device detection of ArmA III

May 10 2016, 6:34 AM · Arma 3
LtStan added a comment to T73283: Opening joystick config in game results in joystick disappearing as input option.

@cpt_keys - Your issue is not related to the issue that input devices disapear when running a Altis map, but when running Straitis all works flawless, please read the input of other users.

May 10 2016, 6:34 AM · Arma 3
LtStan added a comment to T73283: Opening joystick config in game results in joystick disappearing as input option.

still have the issues it did accure about 12 weeks ago after a minor Arma 3 or Steam update:

Devices which stop working:
Device Name: Saitek Pro Flight X-55 Rhino Stick
Vendor ID: 0x0738
Product ID: 0x2215

Device Name: Saitek Pro Flight X-55 Rhino Throttle
Vendor ID: 0x0738
Product ID: 0xA215

MFG Crosswind Rudder Pedals
Vendor ID: 0x8564
Product ID: 0x0203

I also do use TrackIR but it still works flawless.
The finny thin it does still work in the system and in the programming software for the devices.
Also when I bind keyboard keys to the buttons they are recognized by ArmA 3.

This is very frustration as I am totally used to fly with my hotas and the pedals and currently can not support my squad in the air.

Hope somebody finds a solution soon, I'm starting to loos my fun in ArmA.

Solutions tried and failed:

  • delete device drivers and devices and reinstlall them.
  • Delete Arma 3 and resintall it.
  • totally clean system installation.
  • Tried devices on USB 3 and 2
  • run ArmA 3 in win 7 compatibility
  • Turned off power management in registry windows 8.1
  • Tried to run devices on a external powered USB 3.0 hub and usb 2.0 Hub

This issue only occurs only when entering a Altis map on Stritis all works flaw less.

OS: Windows 8.1 x64

May 10 2016, 6:34 AM · Arma 3