Page MenuHomeFeedback Tracker

Gnarfo
User

Projects

User does not belong to any projects.

User Details

User Since
Apr 2 2013, 10:37 PM (337 w, 1 d)

Recent Activity

May 10 2016

Gnarfo added a comment to T62760: copyFromClipboard not returning anything..

Well, first off all I´m not looking for anything. The code I posted is tried and true. I´ve used it countless times in ArmA2 and just copied it over to my Arma3 mission, where it does nothing.

Secondly, I´ve tested your example and it printed """" aka an empty string, just as described by the OP. I can´t explain the different results, unless you accidentally started ArmA2 ;)

In any case the problem persists, even if it´s not 100% reproducible.

May 10 2016, 12:14 AM · Arma 3
Gnarfo added a comment to T62760: copyFromClipboard not returning anything..

Ok, I did some research and found out the issue is directly related to https://dev-heaven.net/issues/51253
The command is only disabled in mp, that´s why we got different results.

Is it possible to rename and rephrase the ticket? Because the current description isn´t accurate anymore. Otherwise we should create a new ticket because it still is a problem.

May 10 2016, 12:14 AM · Arma 3
Gnarfo added a comment to T62760: copyFromClipboard not returning anything..

Yeah, if you could just go ahead an fix this issue.. that´d be great.

But seriously, not being able to 'call compile copyFromClipboard' makes scripting damn tedious for me. It was such a great way to test code snippets and output variables on the fly.

So, pretty please with sugar on top, don´t let this one slip through just because it looks like a minor issue. At least for me it´s not.

May 10 2016, 12:14 AM · Arma 3