Page MenuHomeFeedback Tracker

supertruite
User

Projects

User does not belong to any projects.

User Details

User Since
Sep 14 2013, 11:41 PM (297 w, 1 d)

Recent Activity

Oct 13 2017

supertruite added a comment to T119284: Every particles don't show correctly..

a related issue: , zooming with right click tend to deform the large PE (rotates particles, decrease their size and make them disappear sometimes). In the exemple proposed above with \A3\data_f\ParticleEffects\Universal\smoke.p3d, you can see clearly this effect if you watch the smoke column and zoom on it.

Oct 13 2017, 11:05 PM · Arma 3
supertruite added a comment to T119284: Every particles don't show correctly..

in fact big particles still disappear when the camera come close to them, but only when getting really close. It is not a big issue in most cases but is limiting some use of particles, when you need to "surround" the player by particles like in a sandstorm for instance.
With big particles there is still some weird displacements following the camera view (that were always present I think). You can see this in this video:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=sl4k5Dd0UtE

Oct 13 2017, 7:38 PM · Arma 3
supertruite added a comment to T119284: Every particles don't show correctly..

yes, random particle disappearing seems to be fixed!
Particles still disappear when getting close to them though (the bigger the particle, the farther the disappearing distance)
example:
https://www.youtube.com/watch?v=N_RI-5NlM4M
Should I make a new ticket for it or is it already worked on ?

Should you find vanilla particles that still do this, feel free to send it here :) should you have some repro please send it as well :) thx

Oct 13 2017, 4:24 PM · Arma 3
supertruite added a comment to T119284: Every particles don't show correctly..

edit: it works fine with vanilla particles. Probably a mistake on my end...

Oct 13 2017, 3:11 PM · Arma 3
supertruite added a comment to T119284: Every particles don't show correctly..

yes, random particle disappearing seems to be fixed!
Particles still disappear when getting close to them though (the bigger the particle, the farther the disappearing distance)
example:
https://www.youtube.com/watch?v=N_RI-5NlM4M
Should I make a new ticket for it or is it already worked on ?

Oct 13 2017, 2:40 PM · Arma 3

May 22 2017

supertruite added a comment to T119284: Every particles don't show correctly..

I am having the same problems with custom config particle effects.
Tested on Windows 10 64bits with Titan X, 1070 GTX, 870M.

May 22 2017, 7:57 PM · Arma 3