Page MenuHomeFeedback Tracker

a mission does not start correctly
New, WishlistPublic

Description

when i start the mission "camp Maxwell" (the one where the base is attacked) the mission does not start properly. every time i see the text "two hours later" and the screen goes black, all i can hear is background noise (mainly rain) and then nothing happens, i have tried loading it multiple times but i am left with the same outcome each time. i have even tried leaving arma3 running for 30 minuets to see if it was just loading slow but it did not load at all

note: one time i was able to see my gear menu and i could hear footsteps and my weapon firing,but no actual visuals.

Details

Legacy ID
2404864046
Severity
None
Resolution
Open
Reproducibility
Always
Category
Campaign Episode 1: Survive
Steps To Reproduce

i literally just replay the mission

Additional Information

note: one time i was able to see my gear menu and i could hear footsteps and my weapon firing,but no actual visuals or voices

im not entirely sure what "arma3 dev" is in game version but did buy this game in its alpha stage

Event Timeline

kronicmeerkat edited Additional Information. (Show Details)
kronicmeerkat set Category to Campaign Episode 1: Survive.
kronicmeerkat set Reproducibility to Always.
kronicmeerkat set Severity to None.
kronicmeerkat set Resolution to Open.
kronicmeerkat set Legacy ID to 2404864046.May 7 2016, 5:47 PM

..........

"im not entirely sure what "arma3 dev" is in game version but did buy this game in its alpha stage"

.........................................

Dr Death, A follow up on this as I have same issue, Why would this mater, if you have the Pre-Alpha build as I have taken every update since I purchased it?

you dont get it, dont you?

"im not entirely sure what "arma3 dev" is in game version"