Page MenuHomePhabricator

Missing scenario attributes
New, NormalPublic

Description

Hello. An issue has appeared after 1.86 update. The problem is that the game displays singleplayer scenario attributes incorrectly in game menu when scenario is placed in "missions" folder in the game directory (incorrect title, no image, no overview text, unknown author despite it was properly defined in description.ext or in the game editor (see screenshot)). This refers both to my own created scenarios and scenarios downloaded from steam workshop. No mods are installed.

Details

Severity
None
Resolution
Open
Reproducibility
N/A
Operating System
Windows 10 x64
Category
General

Event Timeline

Stells created this task.Wed, Dec 26, 8:21 AM
Wulf added a subscriber: Wulf.Wed, Jan 2, 2:26 PM

Hello.

Thank you for the report. Just tested a Scenario and attributes all seem to display correctly. Are you sure that it is happening to other scenarios as well?

Stells added a comment.Thu, Jan 3, 9:26 AM

Yes, just downloaded one of the latest scenarios from steam workshop, attributes are displayed correctly in "steam subscribed content" (see screenshot 1), but when I place it in Arma 3\missions folder where all my own scenarios are placed, attributes are displayed incorrectly (see screenshot 2). Seems that I am the only who has this problem because I was looking for similar reports from other people but didn't find anything. If you need any information about my PC configuration or log files or I don't know what else I am ready to provide it to you.