Page MenuHomePhabricator

Patch 1.86 has broken my game.
Reviewed, NormalPublic

Description

Hey boys,

Having an issue now after the game was updated where the after clicking play from the launcher and the launcher splash screen pops up it hangs up on registering plugins. I have un subscribed from all of the workshop mods and deleted and reinstalled the game and to no avail. I can reproduce this ever time I click play, it just wont budge, something is forcing windows to not launch the game as it just hung up.

Details

Severity
Major
Resolution
Open
Reproducibility
Always
Operating System
Windows 10 x64
Operating System Version
Windows 10, version 1803
Category
General
Steps To Reproduce

Click play.

Additional Information

Event Timeline

hurddude created this task.Dec 4 2018, 2:23 AM

Well, I can tell you what fix it for me after doing some sleuthing for answers on the steam forums... I went into parameters and clicked restore to default.... Some people said that it had to do with the extra threads? Who knows, not for me to find out... but I am reporting the current fix... Restore the parameters to default and click play.

Can confirm, Extra Threads was the problem in my end.

Wulf added a subscriber: Wulf.Dec 4 2018, 10:11 AM

Hello.

Thank you for the report, we are aware of the problemn and are working on a fix.

Wulf changed the task status from New to Reviewed.Dec 4 2018, 10:11 AM
Wulf added a comment.Dec 4 2018, 11:05 AM

PS: When sending your reports please remove the -noLogs parameter otherwise we can't see what happened when the issue occured.

Thank you.