Page MenuHomeFeedback Tracker

Arma Graphical issues. (accidently posted twice. Please ignore. Sorry.) (Fixed. Updated Graphics driver lol)
New, NormalPublic

Description

Seemingly when under any sudo heavy load, arma's graphics begin to unload and reload all nearby assets(see image attatched)

, resulting in low framerate, low poly assets. This started occuring after I reinstalled arma to an SSD. It hasnt done things like this before, was was functioning fine initially after installing it to the SSD. This sometimes results in a 0x005 STATUS_ACCESS_VIOLATION error. Note this issue happens on vanilla and modded, but is much more prominent when using mods.

Details

Severity
None
Resolution
Open
Reproducibility
Sometimes
Operating System
Windows 10 x64
Category
Game Crash
Steps To Reproduce

Loading into something with a high load, such as combat or having a high ammount of units in an area, causes it to do these things. It seems to not happen for other people.

Additional Information

Additional system info incase is nessisarry, note I am using a laptop:
NVIDIA 1050TI
Intel Core(TM) i7-8750H (2.20 GHz, 6 core.)
2667 MHz single channel ram
MX500 2tb (drive arma is installed to)

Current attempts to fix issue:
Change memory allocator to system
Ensure Arma files are not "read only"
Reinstall Arma
Reinstall Mods
Use 32bit version
Use performance build (helped slightly, but in the end results in the same issues.)

Event Timeline

DecompresS_XD renamed this task from Arma Graphical issues. to Arma Graphical issues. (accidently posted twice. Please ignore. Sorry.).
DecompresS_XD renamed this task from Arma Graphical issues. (accidently posted twice. Please ignore. Sorry.) to Arma Graphical issues. (accidently posted twice. Please ignore. Sorry.) (Fixed. Updated Graphics driver lol).Sun, Jan 9, 12:12 AM
DecompresS_XD changed Severity from Crash to None.
DecompresS_XD edited Additional Information. (Show Details)