Page MenuHomeFeedback Tracker

T55 LOD texture issues
Closed, ResolvedPublic

Description

Incorrect texture on T55 LOD (2.000, I think?)

Details

Severity
Minor
Resolution
Open
Reproducibility
Always
Operating System
Windows 10 x64
Operating System Version
1803 (build 17134.885)
Category
General
Steps To Reproduce
  1. Place T55
  2. Switch to woodland camouflage texture
  3. Zoom out slightly, observing texture on hull
Additional Information

Materials seem to be fine, which suggests this is an issue with hiddenselections. Presumably shared with all texture variants, but only really noticeable with camo.

Event Timeline

GalComT changed the task status from New to Need More Info.Jul 11 2019, 9:58 PM
GalComT added a subscriber: GalComT.

Can you provide a screenshot?

GalComT claimed this task.Jul 11 2019, 9:58 PM

https://i.imgur.com/hKE2D5V.jpg

I believe the top image is second LOD, bottom is third (I'm just judging this on how much the model changed zooming out, so I'm probably wrong). Circled the area where it's most visible - you can tell the pattern changes on the drum, but it's definitely effecting the the whole hull. (Using a texture where the unused space is black, it's extremely noticeable)

This comment was removed by BIS_Adam.
GalComT changed the task status from Need More Info to Acknowledged.Jul 14 2019, 7:26 PM
This comment was removed by BIS_Adam.
This comment was removed by BIS_Adam.
GalComT triaged this task as Normal priority.Jul 27 2019, 6:37 PM
GalComT closed this task as Resolved.Aug 28 2019, 10:34 AM

Resolved for version 1.1

This comment was removed by Dwarden.
This comment was removed by Dwarden.
This comment was removed by Dwarden.
This comment was removed by Dwarden.
This comment was removed by Dwarden.
This comment was removed by Dwarden.
Dwarden added a subscriber: Dwarden.Fri, Dec 6, 5:19 PM
This comment was removed by Dwarden.
This comment was removed by Dwarden.
This comment was removed by Dwarden.