Page MenuHomeFeedback Tracker

Cant launch game - Invalid image
Closed, ResolvedPublic

Description

Cant launch the game, and sometimes launching the game causes my comuter to restart completely.

Report:

Details

Severity
Crash
Resolution
Open
Reproducibility
Always
Operating System
Windows 10
Operating System Version
x64
Category
Game Crash
Steps To Reproduce

Launch the game, through the launcher.

Event Timeline

Adrikk created this task.Mon, Jun 24, 3:22 PM
Astaroth changed the task status from New to Need More Info.Wed, Jun 26, 11:22 AM
Astaroth added a subscriber: Astaroth.

Hi,
attached logs are from very old version so I am not able to track your problem from logs. Could you please try verify your ingame data? https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2037-QEUH-3335
Could you please try switch on devbranch or RC build if you have same issue in latest builds? https://community.bistudio.com/wiki/Arma_3_Steam_Branches#Overview

I switched to developmental and still got the same issue. What do you mean my logs were an old version? Am i doing something wrong?
Here is the new log from dev build:

It seems that game crashes sooner than logs are created. In latest attached package is one server log from 1.92.145639 and two logs from November 2016. Could you please try this?
https://community.bistudio.com/wiki/Arma_3_Unusual_process_exit#0xC000007B_-_STATUS_INVALID_IMAGE_FORMAT

Oh damn. The dependency walker solved it. It said "vcomp120.dll is not a valid 32-bit or 64-bit windows module". I reinstalled the vcomp120.dll file; both 64-bit and 32-bit version and the game launched no problem.. Wow! Thanks so much!

Astaroth closed this task as Resolved.Mon, Jul 1, 9:31 AM
Astaroth claimed this task.

Glad to hear that your issue is gone.