Page MenuHomeFeedback Tracker

BlackoutSTi
User

Projects

User does not belong to any projects.

User Details

User Since
Feb 10 2015, 9:28 AM (350 w, 1 d)

Recent Activity

May 10 2016

BlackoutSTi edited Steps To Reproduce on T82279: Marksmen DLC - Stuck After Reload When Bipod Deployed.
May 10 2016, 10:57 AM · Arma 3
BlackoutSTi added a comment to T81006: All vehicles are spawning "sunk" into the ground and are unusable.

Iceman- I was/am using the latest PhysX at the time of the report. I ran update via nVidia Experience application to make sure. Said PhysX was already the latest version.

I reverted to an earlier point in the campaign. Played through without this issue happening again. Haven't had it happen since. I do have a bunch of addons installed now, but at the time of the original post, I did not have any installed.

May 10 2016, 10:17 AM · Arma 3
BlackoutSTi added a comment to T81006: All vehicles are spawning "sunk" into the ground and are unusable.

I cannot get this to behave properly... I am stuck completely because the vehicles in "Bingo Fuel" is stuck/sunk. I started the game with a new profile and did a bunch of missions. Vehicles drove okay. I ran into another bug in "Common Enemy" when regrouping with Miller. He will not move. He is also stuck. *Sigh* I love the game, but it is buggy. Please help me out with this :(

May 10 2016, 10:17 AM · Arma 3
BlackoutSTi added a comment to T81006: All vehicles are spawning "sunk" into the ground and are unusable.

If I can get past the new issue, I will report back if the vehicles are still stuck during "Bingo Fuel". Hopefully I can get past this new problem to test this one!

May 10 2016, 10:17 AM · Arma 3
BlackoutSTi added a comment to T81006: All vehicles are spawning "sunk" into the ground and are unusable.

I posted a clip of the issue here:
https://www.youtube.com/watch?v=hmRtUXY3-xc

I tested this on a different computer, with different hardware (still nVidiaw/ updated drivers) and all the vehicles did the same thing to me. I used the same saved game and config files (from 'My Documents/Arma 3' - Replaced the entire directory with the one from my computer) and launched the "Bingo Fuel" mission.

Coincidentally, I reverted back to the default 'My Documents/Arma 3' directory, and restarted the campaign. The truck in the beginning worked great. With that said, it worked great on my machine as well (when I first got the game).

May 10 2016, 10:17 AM · Arma 3
BlackoutSTi added a comment to T81006: All vehicles are spawning "sunk" into the ground and are unusable.

Uploaded a .zip of my 'My Documents/Arma 3 directory' in case it helps. Is it possible that one of my config files is messed up?

http://derekfoulk.com/Arma%203.zip

May 10 2016, 10:17 AM · Arma 3
BlackoutSTi added a comment to T81006: All vehicles are spawning "sunk" into the ground and are unusable.

Hi Iceman,

I am not using any mods. The game settings are all default as well.

May 10 2016, 10:17 AM · Arma 3
BlackoutSTi edited Steps To Reproduce on T81006: All vehicles are spawning "sunk" into the ground and are unusable.
May 10 2016, 10:17 AM · Arma 3